Το Papaki, ο κορυφαίος digital enabler στην Ελλάδα, είναι μία από τις 254 εταιρικές επωνυμίες που έλαβαν τον τίτλο Superbrands Greece 2021-2022, και βρέθηκε ανάμεσα στα 7 Superbrands που ξεχώρισαν στην κατηγορία “Ψηφιακές υπηρεσίες”.

Τι είναι τα Superbrands;

Τα Superbrands είναι ένας διεθνής οργανισμός που ιδρύθηκε στην Αγγλία το 1995, και σήμερα εκπροσωπείται σε 90 χώρες ανά τον κόσμο. Έχει αναγνωρίσει περισσότερες από 22.000 εταιρείες ως ηγέτιδες στον τομέα τους, ενώ στην Ελλάδα έχει καθιερωθεί από το 2005 και φέτος πραγματοποιήθηκε για έβδομη φορά. 

Για να είναι κάποια εταιρική επωνυμία υποψήφια στα Superbrands το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να έχει ένα δυνατό προφίλ και εταιρική φήμη και να εκφράζει αξιοπιστία προς τους καταναλωτές. Δε χρειάζεται να υποβάλλει η ίδια υποψηφιότητα. Η κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων είναι αρμόδια για τον κατάλογο των συμμετεχόντων και μαζί με το κοινό αναδεικνύουν τους νικητές.

Τα Superbrands Greece 2021-22

Φέτος από έναν αρχικό κατάλογο 1.500 εταιρικών επωνυμιών, αναδείχθηκαν 254 ως κορυφαίες στην Ελλάδα και αναγνωρίστηκαν με τον τίτλο του Superbrand Greece 2021-22. Μεταξύ τους και το Papaki που συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τα 7 Superbrands 2021-2022 στις «Ψηφιακές Υπηρεσίες».

Η αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε από μία επιτροπή δεκατριών μελών και από το καταναλωτικό κοινό, σε Έρευνα Κοινής Γνώμης που διεξήχθη από την εταιρεία Marc. Η τελετή απονομής των Superbrands 2021-22 πραγματοποιήθηκε την 1η  Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής. Για το Papaki το μεγαλύτερο βραβείο είναι η εμπιστοσύνη και η αγάπη του κόσμου. Χιλιάδες άνθρωποι πραγματοποιούν το ψηφιακό τους ταξίδι καθημερινά μαζί με το Papaki και αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να κάνει την ομάδα χαρούμενη και να της δώσει ώθηση στο να προσπαθεί κάθε μέρα να γίνεται καλύτερη.