H devolo θα συμμετέχει ως αργυρός χορηγός στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τις 15 έως τις 17 Οκτωβρίου.

Η devolo στην επικείμενη Γενική Συνέλευση θα παρουσιάσει τις τεχνολογικές προτάσεις της σχετικά με την άψογη λειτουργεία του Internet στο οικιακό δίκτυο. Πιο συγκεκριμένα, η devolo, θα εστιαστεί στη σειρά καινοτόμων τεχνολογικά WiFi και LAN powerline adapters, devolo Magic. Αυτή η σειρά προϊόντων συνδυάζει ποιοτικό mesh WiFi με την υψηλής ταχύτητας μετάδοση δεδομένων για μια μαγευτική εμπειρία Internet σε όλο το σπίτι και το γραφείο. Τα devolo Magic εφαρμόζουν όλες τις καινοτόμες τεχνολογίες για τη μετάδοση δεδομένων μέσω της γραμμής ηλεκτρικού ρεύματος, μετατρέπουν κάθε υποδοχή σε ένα WiFi hotspot, παρέχονται έτσι σε όλες τις σύγχρονες έξυπνες συσκευές, υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Στη Γενική Συνέλευση θα λάβουν μέρος οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι από όλα τα Σωματεία – Μέλη της Ομοσπονδίας από όλη την Ελλάδα, ενώ θα συζητηθούν σοβαρά θέματα που αφορούν τον κλάδο των ηλεκτρολόγων και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο χώρο. Η είσοδος στους δημοσιογράφους θα είναι ελεύθερη για το Σάββατο 16/10 και για την Κυριακή 17/10 ώστε να περιηγηθούν στο lobby και στα περίπτερα τον χορηγών.

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά, στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη. Οι δημοσιογράφοι θα έχουν πρόσβαση από την “ΕΙΣΟΔΟ των ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ“ και πρόσβαση στο δωρεάν parking στον τομέα Γ. Όλοι οι παρευρισκόμενοι θα πρέπει να έχουν είτε πιστοποιητικό εμβολίου (14 ημέρες μετά από τη 2η δόση)  είτε πιστοποιητικό νόσησης (που εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί 180 ημέρες μετά). Απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα και η χρήση μάσκας.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας της Γενικής Συνέλευσης:

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021: 09.00 – 22.00 (Προετοιμασία χώρου)
Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021: 09.00 – 20.00 (Πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης)
Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021: 09.00 – 15.00 (Εκλογές και Σύσταση του νέου Δ.Σ. σε Σώμα)

Περισσότερα στο https://www.electrologos.gr/p-o-s-e-i-eklogoapologistiki-geniki-syneleysi/