Επιστροφή στα θρανία, λοιπόν, ή και για να το γενικεύσουμε, επιστροφή στα θρανία, στα έδρανα, στα γραφεία και στην καθημερινότητά μας.

Η νέα (σχολική) χρονιά ευχόμαστε να κυλήσει ανώδυνα, χωρίς lockdown, με υγεία και δημιουργικότητα. Για τις παραπάνω ευχές, η συντακτική ομάδα του OnLine δεν μπορεί να κάνει πολλά, αλλά όσον αφορά στη δημιουργικότητα και στο στιλ, σας προτείνουμε τα gadgets που ακολουθούν, που θα γεμίσουν το γραφείο σας ομορφιά, αλλά και πρακτικότητα!

Trust Sketch Silent Click

Κάνουμε καθημερινά εκατοντάδες κλικ για να σερφάρουμε στο ίντερνετ, να βρούμε πληροφορίες για την πτυχιακή μας, να εκπονήσουμε μια εργασία ή να αγοράσουμε σχολικά -και μη- είδη. Γιατί να μην το κάνουμε με… τσαχπινιά; Το ασύρματο ποντίκι Trust Sketch Silent Click διαθέτει επίπεδο design, τρία αθόρυβα πλήκτρα που μειώνουν τον ήχο κατά 90% και πρακτικό στρόγγυλο μοχλό κύλισης. Επίσης, ο microUSB δέκτης αποθηκεύεται στο εσωτερικό του ποντικού, όταν δεν χρησιμοποιείται, για να μην το χάσετε! Κατάλληλο τόσο για δεξιόχειρες όσο και για αριστερόχειρες, είναι συμβατό με Windows 7, 8, και 10, mac OS X 10.5 ή νεότερο και Chrome OS. Μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα καταστήματα Expert. 

Philips Aj3138

Ξυπνήστε με στιλ! Σχεδιασμένο για εύκολη χρήση, με μεγάλη οθόνη LCD, οπίσθιο φωτισμό για εύκολη ανάγνωση σε χαμηλό φως και ψηφιακό ραδιόφωνο με προεπιλεγμένους σταθμούς για μεγαλύτερη άνεση, το εν λόγω ξυπνητήρι της Philips θα κάνει το βασανιστικό πρωινό ξύπνημα πιο ευχάριστο! Λειτουργεί με ρεύμα ή μπαταρία και έχει χρονοδιακόπτη μεσημεριανού ύπνου για έναν σύντομο υπνάκο, χωρίς να αλλάζετε τις συνήθεις ώρες αφύπνισης. Τέλος, διαθέτει ρυθμίσεις για καθημερινές/Σαββατοκύριακο, ώστε να ακολουθεί τους ρυθμούς της ζωής σας, αλλά και ήπια αφύπνιση για ένα ευχάριστο πρωινό ξύπνημα. Αποκτήστε το από τα Public. 

DF Air Duster 400ml Universal

Στο συγκεκριμένο προϊόν δεν υπερτερεί το ιδιαίτερο στιλ, αλλά η πρακτικότητα! Η σκόνη από την αχρησία και η άμμος από το καλοκαίρι που μας πέρασε είναι ο εχθρός των περισσότερων αντικειμένων. Στα ηλεκτρονικά είδη, όμως, η σκόνη γίνεται αιτία καταστροφής. Με το DF Air Duster, η καθαριότητα γίνεται παιχνιδάκι. Το σπρέι πεπιεσμένου αέρα απομακρύνει όλη τη σκόνη από τις συσκευές του γραφείου σας και συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία τους. Είναι εξοπλισμένο με ειδικό στόμιο για να εισχωρεί σε δύσκολα σημεία και να εξαφανίζει και το πιο καλά κρυμμένο ίχνος σκόνης, χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος της παραμικρής ζημιάς. Μπορείτε να το αποκτήσετε από τον Γερμανό. 

Turbo-X WPR-700

Το Turbo-X Mouse Laser Presenter WPR-700 ήρθε για να διευκολύνει τις παρουσιάσεις σας, χάρη στην πληθώρα των χαρακτηριστικών που διαθέτει! Με ασύρματη σύνδεση έως και τα 30 μέτρα και εμβέλεια του laser που φτάνει τα 100 μέτρα, οι παρουσιάσεις σας παίρνουν άλλον αέρα, ακόμα και όταν γίνο-νται σε μεγάλους χώρους. Επιπλέον, υποστηρίζει τη λειτουργία Air Mouse, αναγνωρίζοντας τις κινήσεις που κάνετε στον αέρα και μετατρέποντάς τες σε κινήσεις του mouse για τον υπολογιστή σας. Διαθέτει ξυπνητήρι και αντίστροφη μέτρηση, ώστε να προγραμματίζετε με ακρίβεια κάθε σας παρουσίαση και να μην ξεφεύγετε χρονικά. Παράλληλα, είναι συμβατό με Windows, mac OS, Linux και Android. Ανακαλύψτε το στο Πλαίσιο.

59S UVC LED Mini Sterilizer X1 

Η αποστείρωση έχει μπει στη ζωή μας και η νέα σχολική χρονιά απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Το Mini Sterilizer X1 έχει βάρος μόλις 95 γραμ., μπαταρία λιθίου 1.000mAh (αυτονομία 10.000 ωρών) και η ενσωματωμένη τεχνολογία UVC χρησιμοποιεί υπεριώδες φως που βοηθάει στην αντιμετώπιση των ανεπιθύμητων μικροοργανισμών και έχει αποδειχθεί πως αποστειρώνει σε ποσοστό έως 99,90%. Τοποθετήστε το Mini Sterilizer X1 σε standing mode, απλά ξεδιπλώστε τα στηρίγματα και εναποθέστε από κάτω όποιο αντικείμενο χωράει, σαρώνοντας την επιφάνειά του 5 φορές πίσω-εμπρός σε απόσταση 1 ίντσας. Σε closable mode, βάλτε εντός του ό,τι θέλετε να απολυμάνετε, τοποθετήστε το στα στηρίγματα στο εσωτερικό, ενεργοποιήστε το και περιμένετε να ολοκληρωθεί η αποστείρωση. Μπορείτε να το προμηθευτείτε από τον Κωτσόβολο.