Αυτού του είδους η διασκέδαση από τότε που μπήκε στη ζωή μας ο κορωνοϊός έχει περιοριστεί και γίνεται σε στενό φιλικό και οικογενειακό κύκλο, ώστε να μένουμε ασφαλείς. Αυτό δεν σημαίνει ότι, ακόμα και με λίγα άτομα, δεν πρέπει να δημιουργήσετε ένα όμορφο κλίμα, ένα ξεχωριστό τοπίο και μια διαφορετική βραδιά -με τη βοήθεια πάντα της τεχνολογίας. Και πραγματικά, υπάρχουν πολλά χαριτωμένα gadgets που θα σας κάνουν να περάσετε μοναδικές στιγμές!

iDance Karaoke PM 20

Το μικρόφωνο Party Mic της iDance είναι η καλύτερη επιλογή, εάν θέλετε να κάνετε ένα μικρό καραόκε πάρτι που έχετε στο μυαλό σας κι έτσι να δώσετε μια ξεχωριστή νότα στη βραδιά σας. Το  εν λόγω μικρόφωνο έχει εσωτερικό μεγάφωνο για να μπορείτε να τραγουδάτε παντού, ενώ μέσω Bluetooth μπορείτε να το συνδέσετε με διάφορες υπηρεσίες μουσικής ή εφαρμογές. Ξεκινήστε το τραγούδι λοιπόν και γίνετε έστω και για μια νύχτα ροκ σταρ! Μπορείτε να το κάνετε δικό σας από τα καταστήματα Πλαίσιο.

AKAI ABTS-S6

Από τον «Γερμανό», το νέο Bluetooth ηχείο AKAI ABTS-S6, έχοντας ενσύρματο μικρόφωνο και υποδοχή 6.5mm για σύνδεση μουσικού οργάνου, είναι κομψό και συμπαγές. Διαθέτει φωτισμό LED που τραβάει όλα τα βλέμματα στο υπαίθριο πάρτι σας, τηλεχειριστήριο και αποσπώμενο τρίποδο με δυνατότητα ρύθμισης του ύψους για εύκολη και ασφαλή τοποθέτηση. Και, φυσικά, θα σας ενθουσιάσει με την εξαιρετική του απόδοση για δυνατό και καθαρό ήχο τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό χώρο (ισχύς 20W)! Τέλος, διαθέτει ραδιόφωνο FM, υποδοχές USB και microSD για αναπαραγωγή μουσικής και μεγάλη αυτονομία μπαταρίας (1800mAh)!

Ariete Cotton Candy 2973

Θέλετε να δώσετε μια vintage νότα από τα παιδικά σας χρόνια στο πάρτι σας; Η συσκευή Μαλλί της Γριάς της Ariete με ζάχαρη ή καραμέλα σε μικρά κομμάτια χρειάζεται τρεις απλές κινήσεις μόνο! Το Cotton Candy Party Time 2973 με τον ιδιαίτερο ρετρό σχεδιασμό του, εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’50, λειτουργεί με απλή άχνη, χρωματιστή και αρωματισμένη ζάχαρη, ενώ μπορούν να προστεθούν χρώματα ζαχαροπλαστικής και διαφόρων ειδών καραμέλες για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η συσκευασία περιλαμβάνει δύο πλαστικά χωνάκια σερβιρίσματος, δοσομετρητή, αφαιρούμενο προστατευτικό και βεντούζες στη βάση για υψηλή σταθερότητα. Το βρήκαμε στα Expert. 

Bella Cucina 5010

Μέχρι, λοιπόν, να έρθει η πίτσα που έχετε παραγγείλει, τα ποπ κορν είναι ό,τι πρέπει για μασούλημα. Εάν θέλετε να είναι πιο υγιεινά τα σνακ και να τα φτιάξετε μόνοι σας για να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας με τους καλεσμένους σας, δεν έχετε παρά να κάνετε δική σας τη συσκευή Pop Corn 5010 ισχύος 1200W για παρασκευή φρέσκου ποπ κορν χωρίς λάδι ή βούτυρο. Μπορείτε να το αγοράσετε από τον Κωτσόβολο.

Party Fun Lights 86489

Disco Mood; Διοργανώστε αξέχαστες βραδιές και ξετρελάνετε τους πάντες με τα φωτορυθμικά σας! Αυτό το φωτιστικό έχει δύο ντισκομπάλες-καθρέπτες και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ονειρική ατμόσφαιρα, κάνοντάς σας να νιώθετε λες και βρίσκεστε σε πραγματική ντισκοτέκ. Τα φωτιστικά εφέ θα δώσουν χρώμα στο πάρτι σας, και το ξεφάντωμα θα κρατήσει ώρες. Φώτα, λοιπόν, και ο χορός ξεκίνησε! Αγοράστε το από τα καταστήματα Public.