Ιδανικοί σύντροφοι στην άθληση και έτερο ήμυσι του κινητού μας τηλεφώνου, τα «έξυπνα» ρολόγια έπαψαν να είναι πολυτέλεια για λίγους και gadget μόνο για τους φανατικούς της τεχνολογίας. Με πλούσιες λειτουργίες και ποικίλα στιλ, διεκδικούν μια θέση στον καρπό σας.

Turbo-X Tempus HR+ II 

Το Turbo-X Tempus HR+ II σάς βοηθά να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση, σας επιτρέπει να τοποθετήσετε κάρτα SIM για να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις και μπορείτε να τοποθετήσετε κάρτα microSD (αντί της κάρτας SIM) για να αυξήσετε τον αποθηκευτικό του χώρο. Εξοπλισμένο με αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών, ο οποίος προσφέρει υψηλή ακρίβεια στις μετρήσεις, το εν λόγω smartwatch είναι σε θέση να παρακολουθεί τον καρδιακό χτύπο σε 24ωρη βάση με μεγάλη ακρίβεια. Επίσης, μπορείτε να μετρήσετε τα βήματά σας, να υπολογίσετε την απόσταση που κάνατε και να μάθετε πόσες θερμίδες κάψατε. Με διάρκεια μπαταρίας έως 5 ημέρες και συμβατότητα με iOS και Android συσκευές, το Turbo-X Tempus HR+ ΙΙ θα γίνει το αγαπημένο σας gadget! 

Apple Watch Series 6 44mm 

Με την υψηλής ποιότητας κατασκευή που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της εταιρείας, είτε είναι κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο -για χαμηλότερο περιβαλλοντικό αντίκτυπο- είτε από τιτάνιο ή ανοξείδωτο ατσάλι, το Apple Watch Series 6 είναι το καθημερινό σας… κόσμημα. Μετρήστε το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα σας, χρησιμοποιώντας τον επαναστατικό νέο αισθητήρα και την αντίστοιχη εφαρμογή (Blood O2). Κάντε ένα ηλεκτροκαρδιογράφημα ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε (παρέχεται δυνατότητα ECG με την αντίστοιχη εφαρμογή), ζητήστε οδηγίες και συμβουλές από τη Siri, ακούστε μουσική με την υπηρεσία «Apple Music» και δείτε όλες τις μετρήσεις για τη φυσική σας κατάσταση στη βελτιωμένη και φωτεινότερη οθόνη Always-On Retina. 

Samsung Galaxy Watch Active2

Το Galaxy Watch Active2 έχει σχεδιαστεί με εκλεπτυσμένες λειτουργίες, ώστε να σας επιτρέπει να ζείτε καλύτερα, μέσα από μικρές καθημερινές αλλαγές, από την επίτευξη στόχων ευεξίας όπως ο ύπνος, η γυμναστική και η διαχείριση του άγχους μέχρι την αποτελεσματική ολοκλήρωση των εργασιών. Διαθέτει 39 λειτουργίες προπόνησης και κυρτή οθόνη Super AMOLED, που περιστρέφεται δεξιόστροφα και αριστερόστροφα. Επιπλέον, ανταποκρίνεται με κομψότητα σε ένα φάσμα δραστηριοτήτων, όπως ο διαλογισμός ή η τακτική ενημέρωση για θέματα επικαιρότητας. Διατίθεται σε δύο διαφορετικά μεγέθη, με διάμετρο 44mm και 40mm, και σε δύο στιλ, από ελαφρύ αλουμίνιο με πρακτικό φθοροελαστομερές (FKM) λουράκι και από premium ανοξείδωτο ατσάλι με δερμάτινο λουράκι.

Samsung Galaxy Watch Active2

Το Galaxy Watch Active2 έχει σχεδιαστεί με εκλεπτυσμένες λειτουργίες, ώστε να σας επιτρέπει να ζείτε καλύτερα, μέσα από μικρές καθημερινές αλλαγές, από την επίτευξη στόχων ευεξίας όπως ο ύπνος, η γυμναστική και η διαχείριση του άγχους μέχρι την αποτελεσματική ολοκλήρωση των εργασιών. Διαθέτει 39 λειτουργίες προπόνησης και κυρτή οθόνη Super AMOLED, που περιστρέφεται δεξιόστροφα και αριστερόστροφα. Επιπλέον, ανταποκρίνεται με κομψότητα σε ένα φάσμα δραστηριοτήτων, όπως ο διαλογισμός ή η τακτική ενημέρωση για θέματα επικαιρότητας. Διατίθεται σε δύο διαφορετικά μεγέθη, με διάμετρο 44mm και 40mm, και σε δύο στιλ, από ελαφρύ αλουμίνιο με πρακτικό φθοροελαστομερές (FKM) λουράκι και από premium ανοξείδωτο ατσάλι με δερμάτινο λουράκι.

Xiaomi Mi Watch Lite 

Το Xiaomi Mi Watch Lite έχει μεγάλη έγχρωμη οθόνη 1,4”, που μπορείτε να προσαρμόσετε όπως θέλετε, επιλέγοντας μεταξύ των 120+ watch faces και των emoji. Καταγράφει τον καρδιακό σας παλμό όσο αθλείστε και τη ρουτίνα του ύπνου σας, ενώ η μπαταρία του διαρκεί έως 9 ημέρες. Με απλό και κομψό σχεδιασμό, βάρος που δεν ξεπερνά τα 35 γραμμάρια, διαθέτει σώμα με ματ φινίρισμα, εύκολα εναλλασσόμενο λουράκι από TPU, ενσωματωμένο GPS/GLONASS, αισθητήρα 6 αξόνων (3-axis accelerometer + 3-axis gyroscope), δυνατότητα για άσκηση αναπνοής και 11 Workout Modes, που περιλαμβάνουν τρέξιμο και ποδηλασία σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, περπάτημα κ.ά, καθώς και κολύμπι σε πισίνα, μιας και παρέχει αδιαβροχοποίηση 5ATM. 

Huawei Watch GT 2 Pro

Συμπαγές και με υπέροχο σχεδιασμό, είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και χαρίζει απίστευτη άνεση. Ετσι, με πλαίσιο από τιτάνιο, γυαλί από ζαφείρι και αδιάβροχο σε βάθος έως 50 μέτρα (5ATM), θα μπορείτε άφοβα να το φοράτε παντού! Το Watch GT 2 Pro διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής AMOLED 1,39’’ που μπορείτε να παραμετροποιήσετε το look της με πάνω από 200 επιλογές. Ενσωματώνει περισσότερα από 100 workout modes και 10 προγράμματα για τρέξιμο, παρέχει διαρκή καταγραφή καρδιακών παλμών, μέτρηση του δείκτη VO2 Max, ενώ ενσωματώνει και οξύμετρο. Ακόμα, μέσω του TruSleep 2.0, πραγματοποιείται με ακρίβεια η καταγραφή της ποιότητας του ύπνου σας μέσα από διάφορα στάδια, ενώ ελέγχει καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και τα επίπεδα του στρες (Huawei TruRelax).

Realme Watch S Pro

Το εν λόγω smartwatch της realme διαθέτει AMOLED οθόνη μεγέθους 1,39’’, GPS και είναι ανθεκτικό σε νερό, ενώ υποστηρίζει πάνω από 100 watch faces και δυνατότητα δημιουργίας και δικού σας. Εχει Always-ON Display, ενώ η φωτεινότητά του ρυθμίζεται αυτόματα. Η κατασκευή του είναι από ανοξείδωτο ατσάλι και ζυγίζει 63,5 γραμμάρια. Επίσης, μπορεί να καταγράψει τον ύπνο, τα βήματα ή την άθλησή σας με ένα από τα 15 Sports Modes και μπορεί να παρακολουθεί τους παλμούς σας ή τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα μέσω του SpO2 αισθητήρα. Μπορείτε να βλέπετε τις ειδοποιήσεις σας, να απαντάτε σε κλήσεις, να ελέγχετε το πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής ή ακόμη και την κάμερα του smartphone σας. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 420mAh και κρατά μέχρι και 2 εβδομάδες.

Garmin Venu Sq 

Με το Venu Sq, σε μοβ χρώμα, παρακολουθείτε την υγεία σας όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ μπορείτε να πραγματοποιήσετε ανέπαφες πληρωμές απευθείας από τον καρπό σας. Διαθέτει οθόνη AMOLED 1,3″ και το κρύσταλλο Corning Gorilla Glass 3, πέρα από προηγμένη προστασία της οθόνης, προσφέρει και συναρπαστική απεικόνιση των γραφικών. Μέσω της εφαρμογής «Body Battery», παρακολουθείτε την ενέργεια, το στρες, τον ύπνο, τις αναπνοές, την ενυδάτωση, τον έμμηνο κύκλο, το οξυγόνο, ενώ παράλληλα γίνεται και καταγραφή παλμών απευθείας από τον καρπό. Επιπλέον, μετράει τα βήματα, τις θερμίδες, αντιλαμβάνεται τις πτώσεις, ενώ σας στέλνει υπενθύμιση ενεργής δραστηριότητας για να μην χάνετε ποτέ τη φόρμα σας. Εχει αυτονομία έως 6 ημέρες. 

Honor Watch GS Pro

Με διάρκεια ζωής μπαταρίας 25 ημερών, το Honor Watch GS Pro είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να αντέχει σε δύσκολα περιβάλλοντα, ικανοποιώντας έως και 14 στάνταρτ αντοχής. Υποστηριζόμενο από ενσωματωμένα συστήματα GPS υψηλής ακρίβειας, το Honor Watch GS Pro είναι εξοπλισμένο με λειτουργία επιστροφής διαδρομής και ειδοποίηση απόκλισης διαδρομής για να βοηθήσει τους χρήστες να εξερευνήσουν το περιβάλλον τους με ασφάλεια. Επιπλέον, υποστηρίζει περισσότερα από 100 είδη προπόνησης και καταγραφής δεδομένων, όπως ορειβασία, πεζοπορία, σκι, τρέξιμο σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Τέλος, ερχεται με μοναδικά χαρακτηριστικά υγείας για την παρακολούθηση της ευεξίας των χρηστών.

Amazfit Amazfit Stratos 3

Το Amazfit Stratos 3 ενσωματώνει λειτουργίες που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και επαγγελματίες αθλητές. Η κυκλική οθόνη MIP Transflective με διαγώνιο 1,34″ έρχεται με ανάλυση 320×320 pixels, διαθέτει προστασία Gorilla Glass 3, η οποία είναι πεντακάθαρη και ορατή ακόμα και με έντονο εξωτερικό φως. Εξωτερικά περιβάλλεται από ατσάλι και ανθεκτικό πλαστικό, είναι αδιάβροχο έως 50 μέτρα και ιδιαίτερα ανθεκτικό. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 300mAh και προσφέρει διάρκεια έως και 14 ημέρες (λειτουργία Ultra Mode) με μια φόρτιση, προσφέρει δυνατότητα αποθήκευσης και αναπαραγωγής μουσικής, ενώ μέσα από σύνδεση Bluetooth σάς επιτρέπει να βλέπετε ειδοποιήσεις και κλήσεις από το smartphone σας στον καρπό σας.