Τους προηγούμενους μήνες γιγαντώθηκαν οι ανάγκες απόκτησης ενός μεγάλου και ποιοτικού monitor, είτε ως δεύτερης οθόνης για laptop είτε ως κύριας οθόνης για ψυχαγωγία και εργασία.

Philips B Line 243B9H

Eνα Full HD monitor 24 ιντσών που υπόσχεται λιγότερα καλώδια και ενσωματώνει κάμερα και ηχεία αποτελεί μια από τις πιο αξιοπρόσεχτες προτάσεις. Λεπτή και αναστρέψιμη, η USB-C υποδοχή επιτρέπει εύκολη σύνδεση με ένα καλώδιο για μεταφορά δεδομένων υψηλής ταχύτητας, καθώς και έξυπνη και ευέλικτη διαχείριση ισχύος: το σήμα οθόνης και τα δεδομένα υψηλής ταχύτητας μεταφέρονται μέσω USB-C (εναλλακτική λειτουργία DisplayPort), ενώ τροφοδοτείτε και φορτίζετε τον φορητό υπολογιστή σας ταυτόχρονα (USB Power Delivery), παρέχοντας έως και 65W ισχύος. Η αναδυόμενη κάμερα, συμβατή με Windows Hello, προσφέρει βελτιωμένη ασφάλεια. Το IPS πάνελ προσφέρει πολύ ευρείες γωνίες θέασης 178/178 μοιρών. Επιπλέον, η  Philips 243B9H διαθέτει τεχνολογία Flicker-free, λειτουργία Low Blue Mode και λειτουργία EasyRead Mode, για να είναι σίγουρο ότι τα μάτια προστατεύονται. Η SmartErgoBase βάση προσφέρει διαχείριση καλωδίων και εργονομική ρύθμιση ύψους, περιστροφής, κλίσης και γωνίας περιστροφής.

AOC AGON AG493UCX
Κυρτή, με 32:9 αναλογίες και μέγεθος που αγκαλιάζει το οπτικό πεδίο, η συγκεκριμένη 49 ιντσών οθόνη ισοδυναμεί με δύο 27” QHD! Το VA panel εκτείνεται με καμπυλότητα 1800R (1,8m ακτίνα). Η οθόνη αναλογιών 32:9 διαθέτει ανάλυση 5120×1440 pixel και ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Ο χρόνος απόκρισης 4ms GtG και 1ms MPRT διασφαλίζουν την αποφυγή «ghosting», ενώ το AMD FreeSync Premium Pro εξαλείφει το «τραύλισμα» και το «σκίσιμο». Το input lag είναι αμελητέο ακόμα και με ενεργοποιημένο HDR. Οι χρήστες μπορούν, επίσης, να χωρίσουν την οθόνη, προβάλλοντας δύο διαφορετικές πηγές 16:9 δίπλα-δίπλα. Οταν χρησιμοποιούν δύο PC ταυτόχρονα, μπορούν να επωφεληθούν από τον διακόπτη KVM και να χρησιμοποιούν ένα μόνο σετ πληκτρολογίου/ποντικιού και για τους δύο υπολογιστές – ιδανικό για τους gamers που κάνουν live-streaming. Δύο HDMI 2.0 και δύο DP 1.4 μαζί με hub τριών υποδοχών USB 3.1 και είσοδο USB-C (βίντεο και 65W τροφοδοσία), καλύπτουν και τους πλέον απαιτητικούς.

Lenovo ThinkVision P40w

Μια ευρεία οθόνη 39,7 ιντσών με αναλογία 21:9 και ανάλυση 5120×2160 pixels WUHD έρχεται για να απογειώσει την παραγωγικότητά σας. Ενσωματώνει Natural Low Blue Light τεχνολογία, με πιστοποίηση TÜV Rheinland Eyesafe για τη μείωση της κόπωσης των ματιών. Η οθόνη σύνδεσης USB-C διαθέτει έως και 12 θύρες, συμπεριλαμβανομένων δύο θυρών Thunderbolt 4 για δεδομένα, βίντεο και network passthrough, καθώς και φόρτιση έως και 100W με τεχνολογία Smart Power. H ThinkVision P40w-20 είναι η πρώτη οθόνη Thunderbolt 4 παγκοσμίως με τη δυνατότητα Intel AMT (Active Management Technology), η οποία επιτρέπει μια σταθερή και ασφαλή σύνδεση, διευκολύνοντας την εξ αποστάσεως χρήση και τη διατήρηση της σύνδεσης συσκευών. Η P40w-20 υποστηρίζει eKVM, ώστε να δίνει στον χρήστη άμεση πρόσβαση σε δύο πηγές υπολογιστή με το πάτημα ενός κουμπιού, και True Split που επιτρέπει στον χρήστη να παρακολουθήσει και τις δύο αυτές πηγές ταυτόχρονα (Picture-by-Picture), αλλά και να επιλέξει ποια πηγή θα μοιραστεί σε μια τηλεδιάσκεψη.