Η κατηγορία των 65 ιντσών εξελίχθηκε σε μία από τις πιο περιζήτητες της αγοράς, σε μια περίοδο που η οικιακή ψυχαγωγία βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. 4K αναλύσεις και smart λειτουργίες συμπληρώνουν το ελκυστικό πακέτο.

TCL 65DP600

H Smart TV 4K της TCL παρέχει εύκολη πρόσβαση σε περιεχόμενο 4K UHD HDR, χάρη στο SMART TV 3.0. Το HDR δίνει μεγαλύτερη αντίθεση εικόνας, βελτιώνει τις λεπτομέρειες και ζωντανεύει τα χρώματα, ενώ ο οπισθοφωτισμός της οθόνης ρυθμίζεται αυτόματα, ενισχύοντας τη μέγιστη φωτεινότητα των αντικειμένων στην οθόνη. Mε το T-Cast, τη χειρίζεστε με smartphone, κάνετε λήψη στιγμιότυπου και το μοιράζεστε στα social media, προβάλλετε ταινίες/σειρές σε μεγαλύτερη οθόνη και μεταδίδετε εικόνα και ήχο σε μια κινητή συσκευή.

Panasonic TX65GX565E 

Με την 4K Smart TV της Panasonic, απολαμβάνετε διαδικτυακά προγράμματα, εφαρμογές όπως το YouΤube, περιεχόμενο 4K και HDR από Netflix κ.ά. Η ανάλυση 4K Ultra HD προσφέρει ακριβέστερη απόδοση χρωμάτων. Με το κατάλληλο 4K περιεχόμενο, απολαμβάνετε μια ολοζώντανη οπτική εμπειρία και έχετε απόδοση λεπτομερειών με πάνω από 8 εκατ. pixels. Το HDR προσδίδει εκπληκτικό Contrast, ενώ λόγω του ότι το YouTube και το Netflix, πλέον, υποστηρίζουν το 4K Video Streaming, μια μεγάλη ποικιλία υψηλής ποιότητας περιεχομένου είναι στα χέρια σας.

Turbo-X TXV-AU6580SMT 

Η 65”  TV της Turbo-X συνδυάζει την απόλυτη εμπειρία Smart TV με την ανώτερη ποιότητα εικόνας 4K HDR. Ερχεται με Dolby Vision/ HDR10 για δυναμικά χρώματα, ανάλυση 4Κ UHD, δείκτη ποιότητας στα 2600 CMP, λειτουργικό Android TV (έκδοση 9.0), που παρέχει πρόσβαση σε πλατφόρμες περιεχομένου (Netflix, Spotify κ.ά.), σε φωτογραφίες, παιχνίδια και σε δημοφιλείς εφαρμογές, με συνδεσιμότητα WiFi/Bluetooth, τηλεχειριστήριο με ενσωματωμένο μικρόφωνο και πλήκτρο φωνητικών εντολών για Google Assistant.

Tesla 6S905BUS 

Μιλάμε για μια smart τηλεόραση με DVB-T2/S2, 3 θύρες HDMI και 2 θύρες USB. Με Android 9 και Ultra HD panels, απολαμβάνετε κρυστάλλινη εικόνα και ποικιλία περιεχομένου. Το Chromecast σάς επιτρέπει να προβάλετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο από άλλες smart συσκευές, ενώ μπορείτε να ελέγχετε την τηλεόραση από οπουδήποτε στο σπίτι! Υποστηρίζει πλήρως εφαρμογές Android TV Netflix, HBO GO και Amazon Prime. Απολαύστε, λοιπόν, τις αγαπημένες σας υπηρεσίες ροής στη μεγάλη οθόνη, σε 4K, HDR και Dolby Vision.

Samsung UE65TU8072 

Η εν λόγω TV έχει επεξεργαστή Crystal Processor 4K που ρυθμίζει το χρώμα, βελτιστοποιεί την αντίθεση και απογειώνει το HDR. Το Samsung Smart Hub φέρνει το αγαπημένο σας περιεχόμενο σε ένα μέρος, ενώ το One Remote Control σάς δίνει εύκολη πρόσβαση και έλεγχο. Οι συσκευές που αναγνωρίζονται αυτόματα από τη smart TV μπορούν εύκολα να ελεγχθούν, χωρίς να χρειάζονται τηλεχειριστήρια. Με τη λειτουργία Samsung SmartThings, η TU8072 μπορεί να σας συνδέσει με συσκευές και αισθητήρες βάσει της πλατφόρμας IoT.

Sony KD65XH8096

Η 4K Ultra HD HDR Android TV της Sony έρχεται με επεξεργαστή 4K HDR Processor X1 και τεχνολογία 4K X-Reality PRO. Κάθε εικόνα αναβαθμίζεται σε 4K, ενώ η τεχνολογία Dolby Vision ζωντανεύει τις σκηνές. Διαθέτει Dolby Atmos για ήχο surround, Motionflow για καθαρή εικόνα, ηχείο X-Balanced, «έξυπνο» τηλεχειριστήριο με πλήκτρο για Netflix, δυνατότητα φωνητικών εντολών και συμβατότητα με Google Home, Android TV, υποστήριξη Apple AirPlay και Apple HomeKit, ενσωματωμένο Chromecast και λογισμικό αυτόματης βαθμονόμησης CalMAN!