Ο κινεζικός κολοσσός επενδύει σε ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα συσκευών που εκτείνεται από smart watches μέχρι true wireless ακουστικά, με έναν και μοναδικό στόχο: να «ντύσει» με τεχνολογίες αιχμής την καθημερινότητά σας!

Είναι γεγονός πως η Huawei δεν είναι σε καμία περίπτωση ο ανταγωνιστής που θα ήθελε να έχει οποιαδήποτε εταιρεία. Με ό,τι καταπιάνεται, σε όποιον κλάδο κι αν ρίξει την προσοχή της, επιλέγει να επενδύσει στρατηγικά και να διεκδικήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Καμία προϊοντική της κατηγορία δεν αποτελεί απλό «συμπλήρωμα» ενός portfolio, αλλά αντιθέτως είναι γεμάτη από καινοτόμες προτάσεις που ανατρέπουν το τεχνολογικό κατεστημένο.

Με διάθεση να σπάει κάθε φορά τους υφιστάμενους τεχνικούς περιορισμούς και να τοποθετεί κάθε της πρόταση ένα σκαλοπάτι παραπάνω από τον ανταγωνισμό, η Huawei έχει επιβάλει την παρουσία της με industry-leading λύσεις τόσο στα smart watches όσο και στα ακουστικά.

Εκτός από το premium design που χαρακτηρίζει τα «έξυπνα» ρολόγια της και τα true wireless earbuds της, τα διάσημα πλέον «FreeBuds», η εταιρεία έχει προκαλέσει αίσθηση και με τις πρωτοποριακές τεχνολογίες που ενσωματώνει στα προϊόντα της. Χαρακτηριστικότατη όλων, η αυτονομία της μπαταρίας, με τα smart watches της να κρατούν με άνεση για δυο εβδομάδες τις αποστάσεις τους από πρίζες! Παράλληλα, οι λύσεις της έρχονται εξοπλισμένες με έξυπνες λειτουργίες που αφορούν τόσο την παρακολούθηση της υγείας σας, όσο και την εποπτεία, καταγραφή και υποβοήθηση κάθε τύπου άθλησης. Ο συνδυασμός των παραπάνω με τα υψηλών προδιαγραφών ακουστικά και την αλληλεπίδραση όλων με τον πυρήνα της ψηφιακής σας πραγματικότητας, το smartphone, μαρτυρά πως όλες οι συνιστώσες του κινεζικού κολοσσού συγκλίνουν σε ένα και μοναδικό σημείο: τη βελτίωση της ημέρας σας! Κάθε Huawei συσκευή χτίζει το δικό της μέρος στο οικοδόμημα μιας ολοκληρωμένης, συναρπαστικής εμπειρίας χρήσης, όπως αρμόζει σε ένα πλήρες τεχνολογικό οικοσύστημα.

Συμβατότητα με Android και iOS συσκευές

Μπορεί η Huawei να έχει βιώσει… απροκάλυπτους εμπορικούς αποκλεισμούς από την κυβέρνηση των ΗΠΑ τους τελευταίους μήνες, ωστόσο η διάθεσή της να διατηρήσει ανοιχτό το οικοσύστημά της προς όλους είναι πιο έκδηλη από ποτέ. Όποιο smartphone και αν έχετε στην κατοχή σας, Android ή iOS, μπορείτε να αναβαθμίσετε τη λειτουργικότητά του, συνδέοντάς το με true wireless ακουστικά ή με ρολόγια και fitness bands της Huawei.

 Pro.. τάσεις που αλλάζουν το παιχνίδι!

Για του λόγου το αληθές, ξεχωρίσαμε δυο εκ των κορυφαίων wearables της Huawei που δοκιμάσαμε πρόσφατα και σας παραθέτουμε συνοπτικά τα πλεονεκτήματά τους…

  • Huawei Watch GT2 Pro