Ο κινεζικός κολοσσός επενδύει σε ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα συσκευών που εκτείνεται από smart watches μέχρι true wireless ακουστικά, με έναν και μοναδικό στόχο: να «ντύσει» με τεχνολογίες αιχμής την καθημερινότητά σας!

Είναι γεγονός πως η Huawei δεν είναι σε καμία περίπτωση ο ανταγωνιστής που θα ήθελε να έχει οποιαδήποτε εταιρεία. Με ό,τι καταπιάνεται, σε όποιον κλάδο κι αν ρίξει την προσοχή της, επιλέγει να επενδύσει στρατηγικά και να διεκδικήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Καμία προϊοντική της κατηγορία δεν αποτελεί απλό «συμπλήρωμα» ενός portfolio, αλλά αντιθέτως είναι γεμάτη από καινοτόμες προτάσεις που ανατρέπουν το τεχνολογικό κατεστημένο.

Με διάθεση να σπάει κάθε φορά τους υφιστάμενους τεχνικούς περιορισμούς και να τοποθετεί κάθε της πρόταση ένα σκαλοπάτι παραπάνω από τον ανταγωνισμό, η Huawei έχει επιβάλει την παρουσία της με industry-leading λύσεις τόσο στα smart watches όσο και στα ακουστικά.

Εκτός από το premium design που χαρακτηρίζει τα «έξυπνα» ρολόγια της και τα true wireless earbuds της, τα διάσημα πλέον «FreeBuds», η εταιρεία έχει προκαλέσει αίσθηση και με τις πρωτοποριακές τεχνολογίες που ενσωματώνει στα προϊόντα της. Χαρακτηριστικότατη όλων, η αυτονομία της μπαταρίας, με τα smart watches της να κρατούν με άνεση για δυο εβδομάδες τις αποστάσεις τους από πρίζες! Παράλληλα, οι λύσεις της έρχονται εξοπλισμένες με έξυπνες λειτουργίες που αφορούν τόσο την παρακολούθηση της υγείας σας, όσο και την εποπτεία, καταγραφή και υποβοήθηση κάθε τύπου άθλησης. Ο συνδυασμός των παραπάνω με τα υψηλών προδιαγραφών ακουστικά και την αλληλεπίδραση όλων με τον πυρήνα της ψηφιακής σας πραγματικότητας, το smartphone, μαρτυρά πως όλες οι συνιστώσες του κινεζικού κολοσσού συγκλίνουν σε ένα και μοναδικό σημείο: τη βελτίωση της ημέρας σας! Κάθε Huawei συσκευή χτίζει το δικό της μέρος στο οικοδόμημα μιας ολοκληρωμένης, συναρπαστικής εμπειρίας χρήσης, όπως αρμόζει σε ένα πλήρες τεχνολογικό οικοσύστημα.

Συμβατότητα με Android και iOS συσκευές

Μπορεί η Huawei να έχει βιώσει… απροκάλυπτους εμπορικούς αποκλεισμούς από την κυβέρνηση των ΗΠΑ τους τελευταίους μήνες, ωστόσο η διάθεσή της να διατηρήσει ανοιχτό το οικοσύστημά της προς όλους είναι πιο έκδηλη από ποτέ. Όποιο smartphone και αν έχετε στην κατοχή σας, Android ή iOS, μπορείτε να αναβαθμίσετε τη λειτουργικότητά του, συνδέοντάς το με true wireless ακουστικά ή με ρολόγια και fitness bands της Huawei.

 Pro.. τάσεις που αλλάζουν το παιχνίδι!

Για του λόγου το αληθές, ξεχωρίσαμε δυο εκ των κορυφαίων wearables της Huawei που δοκιμάσαμε πρόσφατα και σας παραθέτουμε συνοπτικά τα πλεονεκτήματά τους…

  • Huawei Watch GT2 Pro

Με μπαταρία που διαρκεί έως και δυο εβδομάδες, το εκπληκτικό smart watch της Huawei έχει δημιουργηθεί για να εγκαταλείπει σπάνια τον καρπό σας. Η φόρτισή του διαρκεί ελάχιστο χρόνο, καθώς 5 λεπτά ασύρματης ταχείας φόρτισης επαρκούν για 10 ώρες χρήσης. Ο σχεδιασμός του παραπέμπει σε premium κλασικό ρολόι, κάνοντας χρήση υλικών όπως κρύσταλλο, τιτάνιο, κεραμικό και δέρμα. Υψηλών προδιαγραφών είναι και η 1,39 ιντσών AMOLED display, προκειμένου να αξιοποιήσετε οποιαδήποτε από τις εκατοντάδες διαθέσιμες προσόψεις (watch faces) ή να δημιουργήσετε τη δική σας, ώστε όλες οι πληροφορίες που χρειάζεστε να είναι προσβάσιμες με μια ματιά (βήματα, καρδιακοί παλμοί, θερμίδες, ημερομηνία, καιρός κ.ά.). Όσον αφορά στην καταγραφή της άθλησης, υποστηρίζονται πάνω από 100 διαφορετικά προγράμματα! Εκτός από τα κλασικά σπορ, το Huawei Watch GT2 Pro μπορεί να καταγράψει δραστηριότητες, όπως κυνήγι, darts και χορός! Ακόμα και ειδικό «Golf Mode» υπάρχει που αναλύει κάθε σας χτύπημα. Η συσκευή αντέχει πίεση νερού 5 ATM, διαθέτει αυτόνομο GPS που μπορεί να σας επιστρέψει πίσω στην αφετηρία σας (Route Back) και μπορεί να προβλέψει ακόμα και ακραία καιρικά φαινόμενα, χάρη στο ενσωματωμένο βαρόμετρο που εντοπίζει απότομες αλλαγές στην ατμοσφαιρική πίεση. Η τεχνολογία Huawei TruSeen 4.0+  καταγράφει καρδιακούς παλμούς και παράλληλα υπάρχει έλεγχος του κορεσμού οξυγόνου στο αίμα (SpO2) και του μέγιστου ρυθμού κατανάλωσης οξυγόνου (VO2Max). Όταν κοιμάστε, το Huawei TruSleep 2.0 καταγράφει την ποιότητα του ύπνου και σας κάνει προτάσεις βελτίωσης. Αντίστοιχα, κατά τη διάρκεια της ημέρας, η τεχνολογία Huawei TruRelax εντοπίζει αυξημένες τιμές στο στρες και προτείνει ακόμα και ασκήσεις αναπνοής! Τέλος, το Huawei Watch GT2 Pro μπορεί να χωρέσει έως και 500 τραγούδια, για να τα ακούσετε απευθείας από τα ακουστικά σας, που αξίζει να είναι τα Huawei FreeBuds Pro!

  • Huawei FreeBuds Pro

Τα ασύρματα ακουστικά που μας σύστησαν το έξυπνα προσαρμόσιμο Active Noise Cancelling (ANC), δεν θα μπορούσαν να μην διαθέτουν επιπρόσθετα εκτεταμένη αυτονομία και μοναδικό σχεδιασμό. Μέσω της συνοδευτικής εφαρμογής AI Life app μπορείτε να φέρετε τον ήχο στα μέτρα σας και να ορίσετε τη συμπεριφορά του ANC. Η συγκεκριμένη τεχνολογία καταγράφει τους ανεπιθύμητους θορύβους του περιβάλλοντος και επιστρατεύει συχνότητες ήχου αντίθετης φάσης, που πρακτικά «ακυρώνουν» στο αυτί μας τη φασαρία που επικρατεί σε έναν χώρο. Στην περίπτωση των Freebuds Pro, πέραν των επιλογών της απενεργοποίησης (Off), της διατήρησης της επαφής με το περιβάλλον (Awareness), ώστε να μπορείτε να ακούσετε κάποιον που σας μιλάει, και της πλήρους απομόνωσης (Noise canceling), το ANC μπορεί να πάρει τρεις διαφορετικές… αποχρώσεις (Cosy, General και Ultra), ανάλογα με τις συνθήκες του περιβάλλοντος χώρου. Ο ultra-magnetic dynamic driver των 11mm χαρίζει μοναδικό μπάσο, ενώ το Kirin chipset έρχεται εφοδιασμένο με Bluetooth 5.2 συνδεσιμότητα.

To be continued

Μείνετε συντονισμένοι για τη συναρπαστική «BLACK FRIDAY» που επιφυλάσσει η Huawei στους πολυάριθμους φίλους της. Τα υψηλών προδιαγραφών best sellers της εταιρείας που έχει αποδείξει πως τοποθετεί τον καταναλωτή στο επίκεντρο, αναμένεται για ακόμα μια φορά να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μέσα από προσφορές που απλά… δεν χάνονται! Να είστε σε… εγρήγορση, καθώς σε κάθε Black Friday τα προϊόντα της Huawei γίνονται ανάρπαστα, καταφέρνοντας κάθε φορά να είναι νούμερο 1 στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Η Huawei, χάρη στις μοναδικές ευκαιρίες που μας χαρίζει μέσα από την πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτει, ετοιμάζει δυνατές προσφορές και σε αρκετά wearables!