Όσοι δε θέλουν στον καρπό τους κάτι που να μοιάζει με high-tech παιχνίδι, μόλις βρήκαν ένα smartwatch που παρά τις αναρίθμητες δυνατότητές του, εμφανισιακά παραμένει ένα πανέμορφο, κλασικό, διαχρονικό… ρολόι.

Huawei Watch GT 2 Pro Το να ξεκινήσουμε την παρουσίασή μας για ένα smartwatch της Huawei, αναφέροντας πως η μπαταρία του διαρκεί έως και δυο εβδομάδες, δεν αποτελεί πλέον έκπληξη. Μια τέτοια αυτονομία που για άλλους κατασκευαστές θα αποτελούσε άθλο, για την Huawei έχει γίνει… κοινός τόπος, μιας και κάθε wearable που βγαίνει στα ράφια των καταστημάτων και φέρει το λογότυπό της είναι σίγουρο πως διαθέτει μπαταρία που θα σας κάνει να ξεχάσετε τι σημαίνει φόρτιση. Τις σπάνιες φορές που «διαμαρτύρεται» η μπαταρία του, φορτίζει ταχύτατα και ασύρματα. Ενδεικτικά, μόνο 5 λεπτά ασύρματης ταχείας φόρτισης επαρκούν για 10 ώρες χρήσης, ενώ μπορείτε να καταφύγετε και στη λύση της αντίστροφης ασύρματης φόρτισης, τοποθετώντας το ρολόι πάνω στην πλάτη ενός smartphone, το οποίο υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία.

Το Huawei Watch GT 2 Pro, λοιπόν, δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση στον τομέα της δεκαπενθήμερης αυτονομίας, μα σίγουρα συνιστά μοναδική περίπτωση όσον αφορά στο σχεδιασμό του. Με design που δεν απαρνιέται τον ρόλο της συσκευής ως ρολόι, το GT 2 Pro παντρεύει το παρελθόν με το μέλλον και τον διαχρονικό πολυτελή σχεδιασμό με τις πολυάριθμες τεχνολογικές ευκολίες. Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι κρύσταλλο, τιτάνιο, κεραμικό και δέρμα, στοιχεία που κάτω από την κατασκευαστική έμπνευση της Huawei οδηγούν σε ένα κομψό, ελαφρύ, ανθεκτικό και καλαίσθητο τελικό αποτέλεσμα, ειδικά στην Classic Edition, την οποία και δοκιμάσαμε (κυκλοφορεί και η Sport Edition).