Το τηλέφωνό σας είναι ένας βασικός συνεργάτης όσον αφορά τις καθημερινές δουλειές και το Alcatel 1S (2020) είναι έτοιμο να αναλάβει καθήκοντα όταν χρειάζεστε βοήθεια με τις επαγγελματικές και όχι μόνο υποχρεώσεις σας.

Από τη βιντεο-διάσκεψη, τη λήψη φωτογραφιών επαγγελματικού επιπέδου με την τριπλή κάμερα, την παραγγελία ειδών παντοπωλείων στο διαδίκτυο ή την απόλαυση διαφορετικών Μέσων με τις ώρες, χάρη στον οκταπύρηνο επεξεργαστή, την ισχυρή μνήμη RAM και ROM και μια μπαταρία 4000mAh, το Alcatel 1S (2020) είναι σίγουρα η καλύτερη συσκευή που αντιπροσωπεύει το “άξιζε τα λεφτά του”!

Η προηγμένη τεχνολογία που βρίσκεται στο Alcatel 1S (2020) σημαίνει ότι για μια πολύ προσιτή τιμή δεν θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε με την βασική εμπειρία του smartphone που θα περίμενες να έχεις.

Ομαλότερες Οπτικές Εμπειρίες με Εκτεταμένη Οθόνη

Με την εκτεταμένη, τεράστια οθόνη HD+ 6,22 ιντσών και το cool mini notch, το Alcatel 1S (2020) σας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε πολυμέσα μεγαλύτερης διάρκειας και να βρίσκεται άνετα στο ένα χέρι χάρη στην αναλογία διαστάσεων 19:9, που παρέχει επίσης μια εντυπωσιακή εμπειρία θέασης για όλα τα πράγματα εργασίας ή διασκέδασης.

Εξυπνότερη Λήψη με Τριπλή Κάμερα με τεχνολογία AI

Με την έξυπνη τριπλή κάμερα του Alcatel 1S, οι στιγμές σας θα αναβαθμιστούν. Απολαύστε ευελιξία μέσω της κάμερας 13MP με ανίχνευση σκηνής AI που διασφαλίζει ότι οι λήψεις σας είναι τέλειες κάθε φορά σε 22 διαφορετικές λειτουργίες λήψης. Από την προσθήκη όμορφου θολώματος bokeh στα επαγγελματικά πορτρέτα σας και τη λήψη ολόκληρης της σκηνής με την εξαιρετικά ευρυγώνια κάμερα 5MP, μέχρι τις κοντινές social media εικόνες του γεύματός σας, όλα θα φαίνονται φανταστικά χρησιμοποιώντας τον μακρο φακό 2MP.

Συνεχίστε ασταμάτητα με μια ισχυρή απόδοση

Τα βασικά για την υποστήριξη ατελείωτων ωρών παρακολούθησης πολυμέσων, είναι σίγουρα κάτι που μπορείτε να έχετε. Το Alcatel 1S μπορεί να φιλοξενήσει έως και 26 ώρες μουσικής χωρίς διακοπή, 6 ώρες video streaming και 5,5 ώρες αδιάλειπτου παιχνιδιού που είναι ιδανικό για το χρόνο χαλάρωσης στο σπίτι.*

Google Assistant

Το Alcatel 1S (2020) διαθέτει επίσης ένα ειδικό πλήκτρο Google Assistant για εύκολη προσβασιμότητα. Από τη ρύθμιση υπενθυμίσεων, την αποστολή μηνυμάτων ή την αναζήτηση συνταγών, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πείτε “Hey Google” ή να πατήστε το πλήκτρο Google Assistant για να ξεκινήσετε.

Ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε στο σπίτι ή έξω, το Alcatel 1S (2020) παρέχει πολυτελή χαρακτηριστικά και είναι φτιαγμένο για να είναι ένα από τα καλύτερα βασικά smartphone στην αγορά.

Το Alcatel 1S (2020) είναι ήδη διαθέσιμο ξεκινώντας μόνο από €119 EUR και έρχεται στα χρώματα Agate Green & Power Gray.

*Δεδομένα βασισμένα σε αποτελέσματα από εσωτερικές εργαστηριακές δοκιμές. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας εξαρτάται από την προσωπική χρήση (ισχύς δικτύου, χρήση εφαρμογής κ.λπ.).