Ο απλός, οικονομικός και αξιόπιστος τρόπος για να εξασφαλίσετε ισχυρό σήμα WiFi σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας.

Smart τηλεοράσεις, Android boxes, παιχνιδομηχανές, smartphones, laptops, tablets, ακόμα και κλιματιστικά, όλα αποζητούν στις μέρες μας μια ταχύτατη και σταθερή ασύρματη σύνδεση στο internet. Δυστυχώς, ακόμα κι αν οι ταχύτητες της σύνδεσης που σας προσφέρει ο πάροχος της προτίμησής σας είναι αρκετά υψηλές, όταν το WiFi είναι κακής ποιότητας, καμιά συσκευή δεν μπορεί να τις αξιοποιήσει. 

Μια οικονομική λύση ανάγκης εξακολουθεί να παραμένει ένα φθηνό repeater, αλλά στην περίπτωση αυτή υπάρχουν απώλειες σε ταχύτητα και διακοπές στη σύνδεση, όταν μεταφέρεστε με τη συσκευή σας από τον χώρο ευθύνης του router στην περιοχή που καλύπτει το repeater. Στον αντίποδα, η τεχνολογία «Mesh» δημιουργεί ένα πλέγμα κόμβων παροχής WiFi σήματος που καλύπτουν όλο το σπίτι ή το γραφείο, δίχως διακοπές και «τυφλά» σημεία.

Η λύση σε ένα κουτί!

Πιο συγκεκριμένα, το ολοκληρωμένο Deco E3 σετ περιλαμβάνει δυο συσκευές: ένα Deco E4R σε ρόλο router και ένα Deco M3W που λειτουργεί ως extender. Το εν λόγω δίδυμο μπορεί να καλύψει περίπου 220 τ.μ. επιφάνειας, οπότε αν δεν ζείτε σε… έπαυλη, πιθανότατα να μην χρειαστεί να αποκτήσετε κάποιο έξτρα extender. Για να αναλύσουμε τη διαδικασία της εγκατάστασης, θα χρειαστούμε μόνο μια πρόταση: βάζετε στην πρίζα τις συσκευές, συνδέετε με ένα καλώδιο στο internet την E4R, ακολουθώντας τα βήματα που σας υποδεικνύει η σχετική δωρεάν εφαρμογή Deco για smartphones και είστε έτοιμοι. Η εξελιγμένη τεχνολογία «Deco Mesh» θα δημιουργήσει ένα ενιαίο WiFi δίκτυο, με ένα και μοναδικό όνομα, για να μην χρειάζεται να επανασυνδέεστε σε διαφορετικά SSID ανάλογα με το δωμάτιο που βρίσκεστε.

Αναρωτιέστε αν το Deco E3 μπορεί να ανταποκριθεί στις πολυάριθμες συσκευές σας; Ακόμα κι αν διατηρείτε… καφετέρια, το Whole Home Mesh WiFi σύστημα της TP-Link μπορεί να υποστηρίξει έως και 100 συσκευές ταυτόχρονα, δίχως lag! Τόσο το Deco E4R όσο και το Deco M3W διαθέτουν δυο εσωτερικές dual-band κεραίες. H AC1200 κατηγορία του μεταφράζεται σε έως και 1.167Mbps ταχύτητας συνολικά, 867Mbps στο φάσμα των 5GHz και 300Mbps στην μπάντα των 2.4GHz.  Παράλληλα, το Deco E4R έρχεται με δυο 10/100Mbps WAN/LAN θύρες.

Στα υπέρ του Deco E3 πρωταγωνιστούν, επίσης, εκτός από την τριετή εγγύηση και οι εκτεταμένες δυνατότητες γονικού ελέγχου, μιας και μπορείτε να καθορίσετε τον επιτρεπόμενο online χρόνο για κάθε μέλος της οικογένειάς σας ξεχωριστά ή να απαγορεύσετε την πρόσβαση σε ακατάλληλα sites. Τέλος, το Deco E3 είναι συμβατό με τις πλατφόρμες Amazon Alexa και IFTTT (https://ifttt.com).