Η νέα προσθήκη στην οικογένεια Nintendo Switch, το Nintendo Switch Lite, αποτελεί μια ιδιαιτέρως συμπαγή και ελαφριά συσκευή, ιδανική για παιχνίδι εκτός σπιτιού.

Η Nintendo ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας της φορητής παιχνιδομηχανής, του Nintendo Switch Lite. Στις 20 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, οι φανατικοί φίλοι του Switch θα μπορούν να απολαύσουν την Lite, ακόμα πιο φορητή, έκδοσή του, η οποία θα λανσαριστεί σε τρια διαφορετικά χρώματα: κίτρινο, γκρι και τιρκουάζ. Σε μέγεθος που παραπέμπει περισσότερο σε smartphone (5,5 ίντσες) παρά σε tablet, το Nintendo Switch Lite έχει ενσωματωμένα στο σώμα του τα χειριστήρια και δεν διαθέτει kickstand, καθώς έχει δημιουργηθεί για αποκλειστικά handheld χρήση (δεν συνδέεται ούτε με τηλεόραση). Είναι συμβατό με όλους τους τίτλους της πλούσιας βιβλιοθήκης παιχνιδιών του Switch, αρκεί να υποστηρίζουν handheld mode (games όπως Super Mario Maker 2, Mario Kart 8 Deluxe, Splatoon 2 και Super Smash Bros. Ultimate και πολλά ακόμα που προσφέρονται για online ή τοπικό multiplayer, ανεξαρτήτως έκδοσης Switch).

Αναλυτικά τις διαφορές μεταξύ του Nintendo Switch και της Lite έκδοσής του θα βρείτε εδώ: https://www.nintendo.co.uk/Nintendo-Switch/Which-Nintendo-Switch-is-right-for-you-/Which-Nintendo-Switch-is-right-for-you–1596110.html