Την Παρασκευή 07/12, από τις 17:00 έως τις 20:00, ο βραβευμένος φωτογράφος Γιώργος Τσάφος, θα βρίσκεται στο κατάστημα της Media Markt στη Λ. Συγγρού 340,  για να παρουσιάσει τις δυνατότητες της εξαιρετικής φωτογραφικής μηχανής CANON EOS 2000D BK 18-55 IS μαζί με 75-300 SEE. 

Μια φωτογραφική μηχανή που θα βοηθήσει τους ενδιαφερόμενους να ξεδιπλώσουν τη δημιουργικότητά τους και να αποτυπώσουν αξέχαστες στιγμές πανεύκολα. Με την EOS 2000D θα μπορούν να απαθανατίσουν λεπτομερείς εικόνες υψηλής ποιότητας αλλά και ταινίες σε ανάλυση Full HD, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Λειτουργίες όπως ο αισθητήρας των 24.1MP, επεξεργασία των φωτογραφιών από τον εξελιγμένο επεξεργαστή Digic 4+, αυτόματη εστίαση υψηλής ακρίβειας και την ταχύτητα 3.0fps, εύχρηστες δημιουργικές λειτουργίες, τα δημιουργικά φίλτρα, μεταφορά εικόνων σε οποιαδήποτε smart συσκευή ασύρματα μέσω Wi-Fi αλλά και η λειτουργία έξυπνης σκηνής, επιτρέπουν στον χρήστη να φωτογραφίζει και να μοιράζεται μοναδικές εικόνες ακόμα και κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες.