Η LG Electronics (LG) συμμετείχε στο 20ο  συνέδριο Greek ICT Forum ως Bronze χορηγός, το οποίο διοργανώθηκε την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 στο Ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens Hotel.

Το φετινό συνέδριο εστίασε στις νέες Ψηφιακές Τεχνολογίες και Υπηρεσίες όπου οι εταιρείες ΤΠΕ παρέθεσαν τα πλεονεκτήματά τους, τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες που προσφέρουν καθώς και τον τρόπο της αξιοποίησής τους. Αντίστοιχα, Επιχειρήσεις, Οργανισμοί και Φορείς παρουσίασαν τους τρόπους με τους οποίους αξιοποιούν τις Ψηφιακές Τεχνολογίες στη στρατηγική τους.

H LG ως ηγέτης στην αγορά ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων και εξειδικευμένων information display εφαρμογών στήριξε για ακόμα μία χρονιά το συνέδριο Greek ICT Forum καθώς δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών με ένα πλήρες Portfolio digital signage οθονών και τηλεοράσεων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα πρωτοποριακά καινοτόμα OLED digital signage προϊόντα, τα οποία προσφέρουν εξαιρετικά ζωντανά χρώματα, υψηλή ευκρίνεια, φωτεινότητα και μεγάλη ευελιξία ως προς την χρήση τους, καθώς και τα Interactive touch monitor 86’’ ιντσών, τα οποία χάρη στην 4K ανάλυση εικόνας και στην τεχνολογία In Glass Touch αποτελούν τον ισχυρότερο σύμμαχο για τις επιχειρήσεις που θέλουν να περάσουν στο επόμενο επίπεδο αλληλεπίδρασης και επικοινωνίας.

Το Greek ICT Forum αποτελεί το σημείο αναφοράς των Ελλήνων ICΤ Experts, αλλά και όλων των στελεχών του ιδιωτικού τραπεζικού και δημόσιου τομέα που επιθυμούν να συμβαδίσουν με όλες τις νεότερες τεχνολογικές εξελίξεις στον  τομέα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών. Στο συνέδριο συμμετείχαν σημαντικοί θεσμικοί, πολιτικοί, επιχειρηματικοί, στελεχιακοί και υπηρεσιακοί παράγοντες, καθώς και κορυφαία στελέχη εταιρειών Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών και Ψηφιακών Επικοινωνιών.