Από τις 11 έως και τις 13 Οκτωβρίου αποκλειστικά τα μέλη του Media Markt Club θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ειδικές προσφορές «Club Days» . Με την επίσκεψη τους σε ένα από τα 12 καταστήματα της αλυσίδας Media Markt και στο mediamarkt.gr, θα βρουν μοναδικές ευκαιρίες σε όλες τις αγαπημένες κατηγορίες προϊόντων και θα μπουν στην κλήρωση για πάνω από 3.000 δώρα με την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος.

Εκτός από τις μοναδικές ευκαιρίες, θα υπάρχουν και  επιπλέον εκπλήξεις όπως εγγύηση τιμής/price protection. Έτσι αν η Media Markt ρίξει την τιμή τις επόμενες 30 ημέρες, σας επιστρέφει τη διαφορά.

Και για όσους δεν είναι ακόμα μέλη, προλαβαίνουν ακόμα να γίνουν σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα της αλυσίδας Media Markt ή στο mediamarkt.gr ώστε να επωφεληθούν από τις προσφορές των Club Days, αλλά και να απολαύσουν τα μόνιμα προνόμια που προσφέρει η εγγραφή. Τα μέλη του Media Markt Club λαμβάνουν δώρο με κάθε εγγραφή, συμμετέχουν σε μηνιαία κλήρωση όπου ένα τυχερός κερδίζει ένα μοναδικό δώρο, κερδίζουν δώρα όσο αυξάνονται οι αγορές τους, και επιπλέον έχουν 28 μέρες προθεσμία για επιστροφή προϊόντων (διπλάσιο από το κανονικό!). Τέλος, όλες οι αγορές και αποδείξεις των μελών καταγράφονται στο λογαριασμό τους ώστε οι αλλαγές, επιστροφές και χρήσεις της εγγύησης να γίνονται απλά με τη κάρτα μέλους τους, δίνοντας τέλος στα περιττά χαρτιά.