Το Moovit, η μεγαλύτερη εταιρεία δεδομένων και αναλύσεων για την αστική κινητικότητα και η #1 εφαρμογή για τις συγκοινωνίες, έχει επιλεγεί από το Euroleague Basketball ως ο Επίσημος Συνεργάτης Κινητικότητας για την περίοδο 2018/19 Turkish Airlines Euroleague, συμπεριλαμβανομένης της εκδήλωσης Final Four στην Victoria-Gasteiz, στην Ισπανία τον Μάιο 2019.

Αυτό είναι συνέχεια ενός επιτυχημένου πιλοτικού προγράμματος που ξεκίνησε για τα playoffs και τα Final Four παιχνίδια κατά τη διάρκεια της σεζόν 2017-18.

Η σπουδαιότερη διοργάνωση καλαθοσφαίρισης στην Ευρώπη, η EuroLeague αποτελείται από 16 ομάδες από εννέα χώρες σε ολόκληρη την ήπειρο: Ελλάδα, Ιταλία, Τουρκία, Ρωσία, Ισπανία, Λιθουανία, Ισραήλ, Μαυροβούνιο και Γερμανία.

Ως Επίσημος Συνεργάτης Κινητικότητας της EuroLeague, το Moovit θα παρέχει στους οπαδούς πληροφορίες για τη μετακίνησή τους σε πραγματικό χρόνο για κάθε παιχνίδι στις αρένες του πρωταθλήματος σε όλη την Ευρώπη. Οι τοπικοί επιβάτες και οι διεθνείς οπαδοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη δημόσια συγκοινωνία με ασφάλεια, έχοντας τις καλύτερες διαθέσιμες πληροφορίες ταξιδιού στα χέρια τους, μέσω του κινητού τους. Από το να λαμβάνουν ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο, στο να έχουν προσαρμοσμένες αναζητήσεις, οι οπαδοί της Euroleague θα έχουν οδηγίες βήμα προς βήμα με το Moovit σε κάθε παιχνίδι.

Με περισσότερους από 250 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, το Moovit παρέχει αφίξεις συγκοινωνίας και οδηγίες σε πραγματικό χρόνο, σχεδιασμό ταξιδιού, ειδοποιήσεις υπηρεσίας και ειδοποιήσεις αποβίβασης μέσω της δωρεάν εφαρμογής για smartphone και διαδικτύου, καθιστώντας τα ταξίδια μέσω δημόσιας συγκοινωνίας πιο βολικά ακόμα και για άτομα που μετακινούνται με τη συγκοινωνία για να πάνε στα παιχνίδια που είναι και η προτιμώμενη μέθοδος μετακίνησης για ένα μεγάλο ποσοστό κατόχων εισιτηρίων της EuroLeague.

“Η Ευρωλίγκα βάζει πρώτα τους οπαδούς της, συμπεριλαμβανομένης της εύρεσης του καλύτερου τρόπου για να τους βοηθήσει να φτάσουν στα παιχνίδια σε πόλεις σε όλο το πρωτάθλημα”, δήλωσε ο Yovav Meydad (Moovit Chief Marketing Officer ). “Το Moovit είναι ενθουσιασμένο που θα ενισχύσει την εμπειρία μετακίνησης τις ημέρες των αγώνων για τους λάτρεις του μπάσκετ καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν και να είναι ο Επίσημος Συνεργάτης Κινητικότητας για ακόμα ένα υψηλού προφίλ παγκόσμιο αθλητικό γεγονός”.Το Moovit είναι ο επίσημος συνεργάτης κινητικότητας για περισσότερα από 100 παγκόσμια αθλητικά γεγονότα και εκδηλώσεις.

“Είδαμε την αφοσίωση του Moovit στην συνεργασία και στους οπαδούς της EuroLeague το περασμένο έτος, όταν πρόσθεσαν ειδικά το Μαυροβούνιο και την πόλη της Ποντγκόριτσα στην εφαρμογή για τις εκδηλώσεις μπάσκετ”, δήλωσε ο Roser Queraltó (EuroLeague Chief Business Development Officer). “Θέλουμε να απλοποιήσουμε την εμπειρία των οπαδών μας όσον αφορά την κινητικότητα και δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε έναν καλύτερο συνεργάτη από το Moovit για να μας βοηθήσει να το κάνουμε αυτό”.