H αναβαθμισμένη AV600 έκδοση του WiFi Range Extender της TP-Link επιστρατεύει την τεχνολογία Powerline για να φέρει ταχύτατο ασύρματο και ενσύρματο δίκτυο σε όποια περιοχή του σπιτιού το έχετε ανάγκη.

Tο πώς λειτουργεί η τεχνολογία Poweline το έχουμε εξηγήσει σε αρκετά μας τεύχη, αλλά ποτέ δεν θα κουραστούμε να το αναλύουμε για όσους δεν έχουν απολαύσει ακόμα το ευεργετικό άγγιγμά της στην ψηφιακή τους καθημερινότητα! Κάθε kit αποτελείται από τουλάχιστον δύο συσκευές. Στην περίπτωση του TL-WPA4226KIT, αυτές είναι οι TL-WPA4220 και TL-PA4020P. Η μία συσκευή τοποθετείται σε μια πρίζα κοντά στο router σας και συνδέεται ενσύρματα με αυτό. Η δεύτερη συσκευή επικοινωνεί με την πρώτη μέσω των καλωδίων ρεύματος που διατρέχουν το σπίτι σας και μεταφέρει την πρόσβαση στο τοπικό σας δίκτυο και στο internet στο απομακρυσμένο σημείο που θα την βάλετε στην πρίζα. Απλά, άμεσα, δίχως απώλειες και χωρίς μερεμέτια επιπρόσθετης καλωδίωσης!

Εγκατάσταση για… πεντάχρονα

Για να εγκαταστήσετε την powerline λύση της TP-Link δεν χρειάζεται να είστε ούτε τεχνικός δικτύου, ούτε techfreak και φανατικός gadgetάκιας! Απλά εφαρμόζετε την παραπάνω συνδεσμολογία, πατάτε το κουμπί «Pair» στις δύο συσκευές για κρυπτογράφηση και σε χρόνο μηδέν τα πάντα είναι έτοιμα. Για την κλωνοποίηση και του ασύρματου δικτύου σας στο απομακρυσμένο από το router σας σημείο, αρκεί να πατήσετε αντίστοιχα το «WiFi Clone» κουμπί και οι ρυθμίσεις του WiFi σας μεταφέρονται αυτόματα.

Καμιά πρίζα χαμένη!

Με την ενσωματωμένη πρίζα του, το TL-PA4020P δεν σπαταλά καμία από τις πολύτιμες παροχές ρεύματος του σπιτιού. Συνδέστε πάνω της οποιαδήποτε συσκευή, όπως ακριβώς θα κάνατε κι αν δεν μεσολαβούσε το passthrough powerline της TP-Link. Ετσι, δεν θα χρειαστεί να θυσιάσετε πρίζες στον βωμό του γρήγορου δικτύου!

600Mbps στη διάθεσή σας

Το στάνταρτ HomePlug AV600 υποστηρίζει έως και 600Mbps ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων μέσω της υφιστάμενης ηλεκτρικής καλωδίωσης κάθε σπιτιού. Το TL-WPA4226KIT μοιράζει έως και 300Mbps στο ασύρματο δίκτυο (WiFi b/g/n γενιάς) ενώ τα υπόλοιπα κατανέμονται στις δύο θύρες Ethernet για να αξιοποιήσετε συσκευές που συνδέονται με καλώδιο. Από online gaming μέχρι video streaming, όποια κι αν είναι η δραστηριότητά σας στο internet, σίγουρα δεν θα μετανιώσετε τη συγκεκριμένη αγορά.