Η Canon Ελλάδας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με την εταιρεία Info Quest Technologies, σχετικά με τη διανομή των προϊόντων της Canon στην ελληνική αγορά. Με τη διευρυμένη συνεργασία, η Info Quest Technologies, η οποία είναι ήδη διανομέας των καταναλωτικών προϊόντων και εκτυπωτών της Canon (από το 2014), θα δραστηριοποιείται και στη διανομή προϊόντων που απευθύνονται στις επιχειρηματικές λύσεις.

Οι συνεργάτες της Info Quest Technologies θα αποκτήσουν πρόσβαση τόσο στα ψηφιακά πολυλειτουργικά μηχανήματα για περιβάλλον γραφείου, όσο και στα μοντέλα εκτυπωτών μεγάλου φορμά της Canon. Επιπλέον, η Info Quest Technologies θα διανέμει και τα αντίστοιχα αναλώσιμα των συσκευών.

Η νέα συνεργασία παρέχει πρόσθετες επιλογές στις ελληνικές επιχειρήσεις σχετικά με τα προϊόντα και τις λύσεις της Canon, καθώς οι επιχειρησιακές λύσεις της εταιρείας, διανέμονται επίσης και από την Intersys, η οποία συνεχίζει τη μακροχρόνια συνεργασία της με την Canon.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι η διανομή των καταναλωτικών προϊόντων της Canon στην Ελλάδα γίνεται από την Westnet Distribution και την Info Quest Technologies.

Με την επέκταση του δικτύου διανομής, η Canon επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να συμβάλλει στην υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων και των καταναλωτών στην Ελλάδα, παρέχοντάς τους προϊόντα και λύσεις τεχνολογίας που τους επιτρέπουν να αξιοποιούν τις καινοτόμες τεχνολογίες απεικόνισης, να επιταχύνουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους και να σχεδιάσουν τα επόμενα βήματα της ανάπτυξής τους.