Η HP Inc. παρουσίασε μία νέα σειρά υπηρεσιών, το Device as Service (DaaS) για πελάτες και συνεργάτες, που περιλαμβάνει νέες δυνατότητες analytics, διαθέσιμες ως υπηρεσία που υποστηρίζει ένα ευρύτερο φάσμα αναγκών των πελατών και βελτιωμένες επιλογές για την απλοποίηση της IT υποστήριξης από την HP.

«Η συνεχής επέκταση των προσφερόμενων υπηρεσιών μας αντανακλά την βαθιά δέσμευση της HP να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες του εργατικού δυναμικού μας», αναφέρει ο Guy Collet, Heads of Personal Systems Services, EMEA, HP Inc. «Αυτές οι διευρυμένες υπηρεσίες παρέχουν έξυπνες και απλοποιημένες λύσεις για το σύγχρονο εργατικό δυναμικό και ξεκλειδώνουν νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη τόσο για τους πελάτες, τους συνεργάτες μας, αλλά και την εταιρεία μας.»

Η ανάπτυξη του HP DaaS έρχεται σε μια στιγμή που τα εταιρικά τμήματα πληροφορικής αναζητούν νέους αποτελεσματικότερους και αποδοτικότερους τρόπους διαχείρισης συσκευών τόσο της HP όσο και άλλων κατασκευαστών. Η HP έχει σημειώσει έντονη ανάπτυξη στην επιχειρηματική της δραστηριότητα, με το HP DaaS να είναι πλέον διαθέσιμο από σχεδόν 100 συνεργάτες σε όλο τον κόσμο.

Analytics, insight, και unified endpoint management