Η Epson παρουσιάζει τη νεότερη σειρά συσκευών WorkForce Pro, με πρώτο το μοντέλο WF-C5790DWF, ιδανικό για μικρές ομάδες εργασίας.

Η ενέργεια που καταναλώνεται κατά την εκτύπωση είναι έως και 90% λιγότερη σε σχέση με τους εκτυπωτές laser 2, ενώ συνδυάζει παράλληλα υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης, προσφέροντας τον ταχύτερο χρόνο εξόδου πρώτης σελίδας (FPOT), τόσο για έγχρωμες όσο και για ασπρόμαυρες εκτυπώσεις, σε σχέση με αντίστοιχους laser εκτυπωτές: σε μόλις 7 δευτερόλεπτα από τη λειτουργία αδράνειας 1. Επιπλέον, τα μοντέλα της συγκεκριμένης σειράς προσφέρουν την ταχύτερη ταχύτητα σάρωσης έγχρωμων σελίδων στην αγορά, που φτάνει τις 24 εικόνες/λεπτό 1.

Σχεδιασμένα να εξοικονομούν χρήματα και ενέργεια, αλλά παράλληλα κατάλληλα για να ενισχύουν την παραγωγικότητα, τα τέσσερα μοντέλα της σειράς μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να εξοικονομήσουν τουλάχιστον 50% στο κόστος εκτύπωσης τους ανά έγχρωμη σελίδα (CPP), σε σχέση με τα αντίστοιχα μοντέλα laser 3. Το νέο σύστημα παροχής μελανιού μπορεί να αντικατασταθεί πιο εύκολα, ενώ επιτρέπει μεγαλύτερη απόδοση σελίδων, προσφέροντας έως τον εντυπωσιακό αριθμό των 10.000 μονόχρωμων σελίδων ή των 5.000 έγχρωμων, χωρίς αλλαγή αναλώσιμων 4 σε μοντέλα PDL.

Η κα. Μαρία Μάσσιου, Διευθύντρια Γραφείου, Epson Hellas, δήλωσε: «Αυτή η σειρά εκτυπωτών και συσκευών MFD για μικρές ομάδες εργασίας είναι ιδανική για το επιχειρηματικό περιβάλλον, από τα μικρά γραφεία έως τις μεγάλες εταιρείες που χρησιμοποιούσαν laser και επιθυμούν να μειώσουν το κόστος και να αυξήσουν την παραγωγικότητα, μειώνοντας ταυτόχρονα το χρόνο εκτός λειτουργίας. Παράλληλα, επιτυγχάνουν να μειώσουν τον αντίκτυπο στο περιβάλλον και να βελτιώσουν την εικόνα τους ως προς την εταιρική κοινωνική ευθύνη.»

Φυσικά, όλα αυτά τα μοντέλα υποστηρίζουν εκτυπώσεις χωρίς προβλήματα και με χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης που προσφέρει η τεχνολογία inkjet. Αυτό δεν ενισχύει μόνο την παραγωγικότητα, αλλά προσφέρει και επιπλέον ευελιξία πολυμέσων, λόγω της διαδικασίας εκτύπωσης χωρίς θερμότητα. Όσον αφορά στα μέσα εκτύπωσης, η σειρά διαθέτει τη μεγαλύτερη τυπική χωρητικότητα χαρτιού 330 φύλλων στην αγορά 5 .

Σχεδιασμένα για επιχειρήσεις, τα συγκεκριμένα μοντέλα διαθέτουν προηγμένο λογισμικό και εργαλεία τα οποία ικανοποιούν πλήρως τις ανάγκες διαφορετικών χρηστών. Εργαλεία και λογισμικό, όπως τα Email Print for Enterprise, Epson Print Admin, Document Capture Pro και Epson Device Admin 6 , προσθέτουν επιπλέον δυνατότητες λειτουργίας στη συσκευή, επιτρέποντάς της να κάνει περισσότερα από το να εκτυπώνει και να σαρώνει. Το Epson Open Platform 7 και η συνεργασία της εταιρείας με ISVs, προσφέρουν επιπλέον λύσεις, όπως το λογισμικό διαχείρισης εκτυπώσεων PaperCut. Επίσης, το NFC υποστηρίζει εκτύπωση από κινητές συσκευές, δίνοντας στους χρήστες ευελιξία για να εκτυπώνουν σε απόσταση από το γραφείο τους.

1. Η σύγκριση πραγματοποιήθηκε έναντι στους 10 κορυφαίους σε πωλήσεις έγχρωμους εκτυπωτές laser στη Δυτική Ευρώπη και την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, με ταχύτητα εκτύπωσης μεταξύ 1 και 30 σελίδων το λεπτό, όπως προσδιορίζεται από την IDC στους 12 μήνες έως τον Σεπτέμβριο του 2017. Τα δεδομένα προέρχονται από την BLI. 2. Η σύγκριση πραγματοποιήθηκε έναντι στους 10 κορυφαίους σε πωλήσεις έγχρωμους εκτυπωτές laser στη Δυτική Ευρώπη και την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, με ταχύτητα εκτύπωσης μεταξύ 1 και 30 σελίδων το λεπτό, όπως προσδιορίζεται από την IDC στους 12 μήνες έως τον Ιούνιο του 2017. Τα δεδομένα προέρχονται από την BLI. 3. Η σύγκριση πραγματοποιήθηκε έναντι στους 10 κορυφαίους σε πωλήσεις έγχρωμους εκτυπωτές laser στη Δυτική Ευρώπη και την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, με ταχύτητα εκτύπωσης μεταξύ 1 και 30 σελίδων το λεπτό, όπως προσδιορίζεται από την IDC στους 12 μήνες έως τον Ιούνιο του 2017. Τα δεδομένα προέρχονται από την GAP Intelligence και αφορούν στοιχεία του Αυγούστου του 2007 και αποτελεί μέσο όρο της τιμής που ίσχυε για τη Γερμανία, τη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο (με τιμή σε ευρώ όπως ορίζεται από την GAP).

Οι τιμές της Epson βασίζονται σε RRP πακέτων μελανιού XXL (5.000 σελίδων σύμφωνα με το IEEE/ISO 24711/24712). Η τιμή για τα ανταγωνιστικά μοντέλα ήταν η χαμηλότερη διαθέσιμη CPP. 4. Απόδοση σελίδων κατά προσέγγιση. Η πραγματική απόδοση ποικίλλει ανάλογα με τις εκτυπωμένες εικόνες και τις συνθήκες χρήσης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την τοποθεσίαwww.epson.eu/pageyield. Η σύγκριση πραγματοποιήθηκε έναντι στους 10 κορυφαίους σε πωλήσεις έγχρωμους εκτυπωτές laser στη Δυτική Ευρώπη και την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, με ταχύτητα εκτύπωσης μεταξύ 1 και 30 σελίδων το λεπτό, όπως προσδιορίζεται από την IDC στους 12 μήνες έως τον Σεπτέμβριο του 2017. Τα δεδομένα προέρχονται από την BLI. 5. Η σύγκριση πραγματοποιήθηκε έναντι στους 10 κορυφαίους σε πωλήσεις έγχρωμους εκτυπωτές laser στη Δυτική Ευρώπη και την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, με ταχύτητα εκτύπωσης μεταξύ 1 και 30 σελίδων το λεπτό, όπως προσδιορίζεται από την IDC στους 12 μήνες έως τον Σεπτέμβριο του 2017. Τα δεδομένα προέρχονται από την BLI. 6. Συμβατότητα μόνο με τα WF-C5790 και WF-C5290 7. Συμβατότητα μόνο με τα WF-C5790 και WF-C5290.