Τα Public πρωτοπορούν με το νέο πρόγραμμα ανταλλαγής Traden Save, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους Apple Lovers να αποκτήσουν τα νέα iPhone 8/8 Plus έως και 450€* φθηνότερα, επιστρέφοντας το παλιό τους iPhone σε ένα κατάστημα Public.

Με το νέο αυτό πρόγραμμα ανταλλαγής, οι πελάτες με πολύ απλό και εύκολο τρόπο μπορούν στο http://www.public.gr/cat/apple/iphone/iphonetradensave/ να ανακαλύψουν την ενδεικτική αξία της παλιάς τους iPhone συσκευής τους και την τιμή για τη νέα συσκευή iPhone 8/8 Plus που επιθυμούν να αποκτήσουν. Στη συνέχεια, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν οποιοδήποτε κατάστημα Public και να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους για το πρόγραμμα Trade ‘n Save στο προσωπικό του καταστήματος!

Στη συνέχεια, το εξειδικευμένο προσωπικό πραγματοποιεί έναν αρχικό οπτικό έλεγχο της συσκευής και στη συνέχεια γίνεται η αξιολόγησή της μέσω ενός ειδικού online προγράμματος. Στην περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος επιθυμεί να προχωρήσει στην ανταλλαγή, λαμβάνει επί τόπου μία δωροεπιταγή με το ανάλογο ποσό για να αποκτήσει φθηνότερα το iPhone 8 της επιλογής του.

Ενδεικτικές Εκπτώσεις:

  • iPhone 5 / 5s: έως -103€

  • iPhone 6 / 6s: έως -274€

  • iPhone 7 / 7plus: έως -450€

Η προσφορά συνεχίζεται μέχρι και το Σάββατο 14 Οκτωβρίου και ισχύει αποκλειστικά για παραλαβή από τα φυσικά καταστήματα Public. Επισκεφθείτε και εσείς ένα κατάστημα Public και επωφεληθείτε άμεσα από το νέο πρόγραμμα Traden Save!