Με ένα soundtrack που συναγωνίζεται σε… «εκρηκτικότητα» την ίδια τη δράση, το Omega Collection φέρνει αναβαθμισμένο το περιεχόμενο των  WipEout HD, HD Fury και 2048 στην οθόνη του PS4 και του PS4 Pro.

Στροφές που κόβουν την ανάσα, ιλιγγιώδεις πτήσεις που αψηφούν τη βαρύτητα και πίστες ικανές να δέσουν… κόμπο το στομάχι των λιπόψυχων. Αυτά και άλλα πολλά σας περιμένουν υπό τους ήχους καθηλωτικής μουσικής, η οποία ταιριάζει γάντι στους καταιγιστικούς ρυθμούς του παιχνιδιού. Αυξήστε την ένταση του ήχου και… διαταράξτε την κοινή ησυχία με 28 νέα και κλασικά κομμάτια, όσο απολαμβάνετε 26 πίστες που αντιστρέφονται, 46 μοναδικά σκάφη και gameplay που βγάζει… σπίθες!

Οι έντονες συγκινήσεις των «WipEout HD», «WipEout HD Fury» και «WipEout 2048» επιστρέφουν ανανεωμένες, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αφανίσετε με μια ποικιλία όπλων όποιον τολμά να σας προκαλέσει στους αιθέρες. Είτε τα «στήνετε» με έναν φίλο σας σε τοπικό split-screen είτε προτιμάτε online κόντρες με έως και οκτώ παίκτες ταυτόχρονα, η αδρεναλίνη που εκκρίνεται είναι ανάλογη των ταχυτήτων που αναπτύσσονται στην οθόνη.

Με βελτιωμένα εφέ φωτισμού και γραφικά ασυναγώνιστης ευκρίνειας, η αναβαθμισμένη έκδοση του «WipEout» αξιοποιεί τις εκτεταμένες δυνατότητες του PS4 Pro, όπως την τεχνολογία υψηλού δυναμικού εύρους (HDR) για ζωντανά, ρεαλιστικά χρώματα και τη δυναμική ανάλυση 4K με frame rate 60 καρέ/δευτερόλεπτο. Ενα παιχνίδι με τόσο γρήγορους ρυθμούς άλλωστε δεν θα μπορούσε να συμβιβαστεί με οτιδήποτε λιγότερο από τα ρευστά 60fps, υπό τους ήχους των «The Prodigy», «The Chemical Brothers» κ.ά.

ΣΥΣΤΗΜΑ: PS4 • ΔΙΑΘΕΣΗ: Sony Hellas