Η Teleunicom ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη γαλλική εταιρεία Wiko Mobile, καθώς αναλαμβάνει αποκλειστικά και επίσημα τη διανομή του εξαιρετικά δημοφιλή brand του εξωτερικού στην ελληνική αγορά και στο δίκτυο συνεργατών της, δηλαδή σε όλες τις σημαντικές εταιρείες του κλάδου των τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας στην Ελλάδα.

Τα πολυαναμενόμενα νεανικά και προσιτά κινητά της Wiko θα κάνουν την εμφάνισή τους στην Ελλάδα μέσα στον Απρίλιο και αναμένεται να κερδίσουν αμέσως το κοινό τους, καθώς πρόκειται για μοντέρνα, ποιοτικά smartphones σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

Στόχος της Wiko Mobile μέσω της συνεργασίας αυτής είναι να αποκτήσει ουσιαστική παρουσία στην ελληνική αγορά και να αλλάξει τα δεδομένα της αγοράς κινητής. Η Wiko Mobile θα ξεκινήσει την παρουσία της στην Ελλάδα, λανσάροντας μέσω της Teleunicom, 4 smartphones που θα ξεκινούν από τα 69 ευρώ και σε μεγάλη ποικιλία μοντέρνων χρωμάτων. Στη συνέχεια η προϊοντική γκάμα αναμένεται να επεκταθεί με επιπλέον συσκευές.

Οι συσκευές θα διατίθενται μέσω του δικτύου συνεργατών της Teleunicom, των μεγάλων παρόχων τηλεφωνίας καθώς και όλων των μεγάλων αλυσίδων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών. Με τη συνεργασία αυτή η Teleunicom ισχυροποιεί περαιτέρω τη θέση της στην Ελληνική αγορά και στο δίκτυο συνεργατών της, καθώς εισέρχεται σε μια πολύ δυνατή προϊοντική κατηγορία με συσκευές που πληρούν υψηλές προδιαγραφές τεχνολογίας, σχεδιασμού, ποιότητας και ανταγωνιστικών τιμών.
Ο κος Simone Tornaghi, Area Director Southern Europe της Wiko Mobile δήλωσε χαρακτηριστικά για τη συνεργασία με την Teleunicom: «H Wiko είναι ένας πολύ ισχυρός παίκτης στις αγορές της Γαλλίας (2η θέση), της Πορτογαλίας (2η θέση), της Ιταλίας (4η θέση) και της Ισπανίας (5η θέση) και φιλοδοξούμε να κερδίσουμε σύντομα και την αγορά της Ελλάδας. Η Teleunicom είναι ένας συνεργάτης με περισσότερα από είκοσι επιτυχημένα χρόνια εμπειρίας, γνωρίζει πολύ καλά την αγορά λιανικής και πιστεύουμε πως μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τους κανόνες του παιχνιδιού και στην Ελλάδα, ώστε τα προϊόντα της Wiko να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά και να αγαπηθούν από το κοινό, όπως στις υπόλοιπες αγορές.»
Ο κος Σταύρος Ποντίκης, Εμπορικός Διευθυντής της Teleunicom καλωσόρισε τη νέα συνεργασία και τόνισε το πόσο σημαντική είναι για την εταιρεία και την ελληνική αγορά: «Η Wiko είναι ένα brand που η Teleunicom πίστευε εξαρχής ότι μπορεί να κατακτήσει ηγετική θέση στην κατηγορία του στην ελληνική αγορά και «πολιορκούσαμε» καιρό. Στόχος μας είναι, μαζί με τον νέο μας συνεργάτη, να «οικοδομήσουμε» τη γενιά της Wiko στην Ελλάδα που επιλέγει ελεύθερα τις καλύτερες value for money προτάσεις. Η Wiko ήρθε για να κατακτήσει την ελληνική αγορά και εμείς δεσμευόμαστε να το κάνουμε πράξη.»
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site της εταιρείας: http://gr.wikomobile.com/