Η Dell EMC παρουσίασε το νέο ενοποιημένο πρόγραμμα συνεργατών καναλιού, το οποίο σχεδιάστηκε εξ’αρχής λαμβάνοντας υπόψη τα καλύτερα στοιχεία των δύο προηγούμενων προγραμμάτων παγκόσμιας κλάσης.

Το πρόγραμμα καθορίζει ένα εντυπωσιακό νέο πλαίσιο συνεργασίας που ικανοποιεί τις ανάγκες των συνεργατών σήμερα και στο μέλλον. Καταρτισμένο μαζί με τους συνεργάτες σε παγκόσμιο επίπεδο, οι βασικοί πυλώνες του προγράμματος είναι η απλότητα, η προβλεψιμότητα και η κερδοφορία.

«Το παγκόσμιο επιχειρείν αλλάζει ταχύτητα καθώς ολοένα και περισσότεροι πελάτες θέτουν σε προτεραιότητα δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού. Η Dell EMC και οι συνεργάτες της έχουν μοναδική τοποθέτηση, με στόχο να βοηθήσουν τους πελάτες σε αυτή την εξελικτική πορεία τους» ανέφερε ο John Byrne, President, Global Channel, Dell EMC. «H Dell EMC παρέχει μεγάλες δυνατότητες στους συνεργάτες της, μέσα από ένα κορυφαίο σύνολο λύσεων στον κλάδο που περιλαμβάνει καινοτόμα προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις. Επιπλέον, το νέο πρόγραμμα συνεργατών Dell EMC, παρέχει την υποστήριξη και τα προγράμματα για την επιτυχία των συνεργατών.»

Ο Michael Collins, Senior Vice President, Channel, Dell EMC EMEA, προσέθεσε: « Έχουμε σχεδιάσει προσεκτικά το πρόγραμμα συνεργατών μας για να είναι το πιο ελκυστικό στον κλάδο. Παρέχουμε πραγματικά, τόσο τα μέσα και τις ευκαιρίες, όσο και την αναγνώριση και την κερδοφορία που επιθυμούν και αξίζουν οι συνεργάτες μας. Στηρίζουμε τους συνεργάτες μας και επενδύουμε στην επιτυχία τους».

Τα επίπεδα του προγράμματος και ειδικές καταστάσεις

Τα νέα επίπεδα συνεργατών, σχεδιάστηκαν για να ενισχύουν τους συνεργάτες της Dell EMC σε σχέση με τον ανταγωνισμό και να θέτουν την πορεία για την ανάπτυξη. Περιλαμβάνουν τα επίπεδα Titanium, Platinum και Gold καθώς και τη νέα διάκριση στο επίπεδο Titanium, Titanium Black.

Τα οφέλη για τους συνεργάτες παροχής λύσεων περιλαμβάνουν γενναίες ανταμοιβές που εστιάζουν σε κερδοφόρες δράσεις όπως η ανάπτυξη νέων έργων, οι πωλήσεις υπηρεσιών (περιλαμβάνονται υπηρεσίες συμβουλευτικής, εγκατάστασης, υποστήριξης και εκπαίδευσης), η συμμετοχή σε εκπαιδεύσεις και η πώληση του πλήρους εύρους προϊόντων. Όσο ένας συνεργάτης αναπτύσσεται στο επίπεδό του, τα οφέλη του αυξάνονται.

Η διάκριση Titanium Black είναι ένας ειδικός τιμητικός χαρακτηρισμός, ο οποίος παρέχεται μόνο μετά από πρόσκληση και είναι σχεδιασμένος για την ενίσχυση συνεργατών που έχουν αναπτύξει μια εξαιρετικά στενή σχέση με την Dell EMC.

Το ενοποιημένο πρόγραμμα περικλείει το σύνολο του οικοσυστήματος συνεργατών της Dell EMC, στο οποίο ανήκουν οι πάροχοι λύσεων, πάροχοι υπηρεσιών cloud, στατηγικοί συνεργάτες outsource, συνεργάτες OEM, systems integrators και συνεργάτες διανομής. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μοναδικές παραμέτρους με συγκεκριμένα πλεονεκτήματα και κίνητρα, τα οποία αφορούν στον συγκεκριμένο τύπο συνεργασίας και το αντίστοιχο επίπεδο.
Στη στρατηγική του πλήρους οικοσυστήματος, περιλαμβάνεται και το πρόγραμμα «Powered by Dell EMC» για τις περιπτώσεις ενσωμάτωσης τεχνολογιών της Dell EMC στην αγορά.

Συνεργάτες Διανομής
Η Διανομή αποτελεί θεμελιώδη άξονα για να βοηθήσει τους συνεργάτες να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών τους και η Dell EMC επενδύει στην ανάπτυξη αυτού του τομέα. Το πρόγραμμα διανομής προσφέρει ένα αναλυτικό σύνολο προνομίων, στο οποίο περιλαμβάνονται: το βασικό σχήμα ανταμοιβών που αποδίδεται από την πρώτη πώληση, σχήματα επιτάχυνσης της ανάπτυξης με βάση συγκεκριμένη στόχευση συνεργατών και κλάδων και επιδότηση υπηρεσιών. Επίσης, πόροι που διατίθενται σε τριμηνιαία βάση για την ανάπ