Η διάκριση στα φετινά e-volution awards επιβεβαιώνει ότι ο Γερμανός κάνει πράξη το όραμά του να προσφέρει στον τελικό καταναλωτή άριστη εξυπηρέτηση και τη μεγαλύτερη γκάμα high tech προϊόντων.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.germanos.gr αποτελεί ένα σύγχρονο One Stop Shop τεχνολογίας, με μεγάλη ποικιλία high tech προϊόντων, προηγμένων gadgets και αξεσουάρ, που ανανεώνονται συνεχώς. Ο πελάτης έχει ένα σημείο επαφής με άμεση πρόσβαση από όπου και αν βρίσκεται, και τη δυνατότητα να βρει και να συγκρίνει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της επιλογής του, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του. Το e-shop ΓΕΡΜΑΝΟΣ διαθέτει εξελιγμένα εργαλεία που παρέχουν προσωποποιημένες λύσεις και προσφορές. Προσφέρει ευκολία στις αγορές, με δυνατότητα παραλαβής όπου επιθυμεί ο πελάτης, στο χώρο του ή στο πλησιέστερο κατάστημα.

Τα e-volution awards επιβραβεύουν τις καλύτερες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν της χώρας. Διοργανώθηκαν φέτος για έκτη συνεχή χρονιά από την Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA).