Το WiBAS™-OSDR είναι ένα ασύρματο πολυσημειακό σύστημα που προσφέρει περισσότερη χωρητικότητα ανά σταθμό βάσης σε οικονομικότερη τιμή.

H Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανακοίνωσε σήμερα την υπογραφή σύμβασης-πλαισίου με την Comsol (Comsol Networks (Pty) Ltd), πάροχο ασύρματων καινοτόμων υπηρεσιών για εταιρικούς πελάτες στη Ν. Αφρική, για την προμήθεια τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού και τερματικών.

Συγκεκριμένα, η Intracom Telecom θα προμηθεύει το καινοτόμο πολυσημειακό (PtMP) ασύρματο σύστημά της, WiBAS™-OSDR, και την προηγμένη πλατφόρμα διαχείρισης δικτύου της εταιρίας, uni|MS™. Η εταιρία θα παρουσιάσει τα συστήματα της στην έκθεση AfricaCom 2016 (15-17 Νοεμβρίου 2016, Ν. Αφρική) στο περίπτερο C1.

H Intracom Telecom υλοποιεί την πρώτη φάση του έργου της πενταετούς σύμβασης ενώ η συνολική αξία του έργου, θα ανέλθει στα 9 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ. H Comsol επέλεξε το WiBAS™-OSDR στη συχνότητα των 28 GHz μετά από διεθνή διαγωνισμό και ενδελεχή αξιολόγηση του εξοπλισμού της Intracom Telecom στο δίκτυο της προκειμένου να προσφέρει υψηλού επίπεδου υπηρεσίες συνδεσιμότητας στον αυξανόμενο αριθμό εταιρικών πελατών της Comsol σε περισσότερες από 200 πόλεις της Νοτίου Αφρικής.

437090

Το WiBAS™-OSDR είναι το μοναδικό σύστημα παγκοσμίως που έχει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει πλήρως το φάσμα συχνοτήτων λειτουργίας της Comsol, επιτρέποντας κανάλια εύρους μέχρι 56 MHz, διαθέτοντας προηγμένα δικτυακά χαρακτηριστικά. Το WiBAS™-OSDR δίνει τη δυνατότητα στους παρόχους να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους συνδρομητές τους και να επιτύχουν χρονικές δεσμεύσεις εξυπηρέτησης νέων αιτήσεων που δεν ξεπερνούν τις 7 εργάσιμες ημέρες.

Ο κ. Darren Morgan, Ανώτατος Διευθυντής Λειτουργιών της Comsol Networks, σχολίασε: «Έχουμε επιλέξει την πλατφόρμα WiBASOSDR της Intracom Telecom με βάση την τεχνική ανωτερότητα του συστήματος καθώς και των δικτυακών χαρακτηριστικών της λύσης. Με απλά λόγια, η σειρά προϊόντων OSDR προσφέρει την υψηλότερη χωρητικότητα ανά σταθμό βάσης, που μας επιτρέπει να προσφέρουμε ότι ακριβώς χρειάζεται η αγορά της Νοτίου Αφρικής, δηλαδή περισσότερη χωρητικότητα σε πιο οικονομική τιμή. Η μακρόχρονη και επιτυχημένη επιχειρηματική σχέση μας με την Intracom Telecom, η ικανότητά της εταιρίας να αναπτύσσει συνεχώς περισσότερες λειτουργίες στο πλαίσιο των υφιστάμενων προϊόντων καθώς και η έμφαση που δίνει στην Έρευνα & Ανάπτυξη συνέβαλλε στη διαδικασία λήψης αποφάσεων».

ο κ. Ιωάννης Τενίδης, Διευθυντής Μάρκετινγκ Ασύρματων Προϊόντων και Λύσεων της Intracom Telecom, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που ενισχύουμε περαιτέρω την μακρά συνεργασία μας με την Comsol, η οποία ξεκίνησε το 2011, και είμαστε ενθουσιασμένοι που αποτελούμε μέρος της επιχειρηματικής επιτυχίας τους, ώστε να παρέχουν στους εταιρικούς πελάτες τους στη Νότια Αφρική την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών συνδεσιμότητας. Το WiBAS™-OSDR προσφέρει την υψηλότερη χωρητικότητα δικτύου στην αγορά σήμερα, ενσωματώνοντας κορυφαία τεχνολογία ραδιοσυστημάτων και το πλουσιότερο σύνολο χαρακτηριστικών δικτύωσης προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυστηρές προδιαγραφές και απαιτήσεις της Comsol».