Παγκόσμια πρεμιέρα για το nintendo switch, την καινούργια κονσόλα που υπόσχεται νέες εμπειρίες ψυχαγωγίας και οικιακού gaming.
Η Nintendo δημοσίευσε χθες το πρώτο trailer για την πολυαναμενόμενη νέα της κονσόλα, ενώ αποκαλύφθηκε η ονομασία της και η εμφάνισή της. Ο λόγος για το Nintendo Switch, ένα πρωτοποριακό -όπως όλα δείχνουν- σύστημα από την εταιρεία του Κιότο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως φορητή όσο και ως οικιακή κονσόλα.
Το Switch διαθέτει αποσπώμενα χειριστήρια ενώ το εμπρόσθιο τμήμα της συσκευής καταλαμβάνει μια οθόνη και στο εσωτερικό της βρίσκεται ένα ειδικά κατασκευασμένο Tegra chipset από την Nvidia. Θα υποστηρίζει επίσης και παραδοσιακά χειριστήρια, ενώ θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως οικιακή κονσόλα με την ενσωμάτωσή του σε ένα dock station.
nintendoswitch_hardware-0-0
Πλήθος εταιρειών της βιομηχανίας έχουν δηλώσει ήδη την υποστήριξη τους με παιχνίδια στη νέα κονσόλα της Nintendo. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ιαπωνική εταιρεία, θα ακολουθήσει πλήρης παρουσίαση για το μηχάνημα στο μέλλον, ενώ η καινούργια της κονσόλα θα διατεθεί στην αγορά τον Μάρτιο της επόμενης χρονιάς.