Η Vodafone ανακαίνισε 100 καταστήματα  και συνεχίζει το ευρύ επενδυτικό της πλάνο σε όλη τη χώρα.

Μια νέα εποχή έχει ξεκινήσει για τα καταστήματα Vodafone, μέσα από την υλοποίηση ενός σημαντικού επενδυτικού πλάνου στο δίκτυο λιανικής της εταιρείας. Με την ανακαίνιση των καταστημάτων Vodafone και την ανανέωση τους με πρωτοποριακές τεχνολογίες και προϊόντα, πλέον οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης υψηλού επιπέδου στον απόλυτο προορισμό τεχνολογίας.

Μέχρι σήμερα η εταιρεία έχει ανακαινίσει 100 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ενώ η ανακαίνιση του συνόλου της αλυσίδας προχωρά με γρήγορους ρυθμούς, ώστε σύντομα να δοθεί η δυνατότητα σε όλο και περισσότερους πελάτες να βιώσουν τη νέα εμπειρία των καταστημάτων Vodafone. Με την επένδυση αυτή, η εταιρεία στηρίζει τους συνεργάτες της και την τοπική επιχειρηματικότητα και έχει στόχο να συμβάλει στην ενδυνάμωση της ανάπτυξης της ελληνικής περιφέρειας, την τόνωση της αγοράς και την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των καταναλωτών σε θέματα τεχνολογίας μέσα από μία μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης.

vodafone-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1

Τα ανακαινισμένα καταστήματα Vodafone έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρουν μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων, υπηρεσιών και λύσεων τελευταίας τεχνολογίας, εύκολα και γρήγορα. Με αναβαθμισμένο και μοντέρνο σχεδιασμό τα καταστήματά Vodafone προσφέρουν ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον, ενώ αξιοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες εξυπηρέτησης δίνουν στους πελάτες περισσότερες δυνατότητες.

Η νέα εμπειρία καταστημάτων Vodafone παρουσιάζεται σταδιακά στους πελάτες μέσα μια σειρά δωρεάν εκπαιδευτικών σεμιναρίων τα Vodafone Tech Learnings που έχει δημιουργήσει και υλοποιεί η Ομάδα Internet Vodafone. Με έμφαση στο mobile internet και στη χρήση smartphones και tablets, τα Vodafone Tech Learnings φέρνουν τις νέες τεχνολογίες πιο κοντά στους καταναλωτές, με χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για θέματα που τους απασχολούν περισσότερο όπως η ασφάλεια στο Διαδίκτυο, το «έξυπνο σπίτι», η χρήση των διαφορετικών λειτουργικών συστημάτων και άλλα.