Οι «μικροί φίλοι» της Nova, αποκτούν πλέον τη δική τους παιδική ζώνη μέσα από τη συχνότητα του Novalifε.

Το αγαπημένο ψυχαγωγικό κανάλι της Nova, εγκαινιάζει στο τηλεοπτικό του πρόγραμμά τη νέα παιδική ζώνη «novakids» από το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, η οποία απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας (0-5 και 5–10)!

sonic-underground

Η νέα ζώνη «novakids» αποτελείται από ειδικά επιλεγμένο παιδικό πρόγραμμα, με απλές διασκεδαστικές ιστορίες και ήρωες που προάγουν θετικές αξίες και συμπεριφορές, ώστε να δημιουργεί ένα σίγουρο και ασφαλές περιβάλλον που θα το εγκρίνουν οι γονείς. Το πρόγραμμα θα είναι εξολοκλήρου μεταγλωττισμένο και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 07:30 έως τις 10:00 και τις καθημερινές από τις 07:30 έως τις 08:30.

sonic-underground_2

Η ζώνη «novakids» αρχικά θα περιλαμβάνει 4 νέες σειρές για παιδιά προσχολικής ηλικίας, «Caillou – Ο μπόμπιρας», «Κing», «Gerald Mc Boing Boing» και «Bernard», καθώς επίσης και 2 αγαπημένες σειρές για τους μικρούς φίλους ηλικίας 5-10, «Sonic Underground» για τα αγόρια και «Σαμπρίνα: Η μικρή μάγισσα» για τα κορίτσια!

king_2

Το πρόγραμμα του «novakids» θα επεκτείνεται και θα εμπλουτίζεται σε περιόδους εορτών και διακοπών, όπως τα Χριστούγεννα, το Πάσχα και φυσικά το καλοκαίρι!