H interworks.cloud, μια πρωτοπόρος εταιρεία στην ενεργοποίηση επιχειρήσεων στο cloud, ανακοινώνει το λανσάρισμα του Microsoft Azure, ως μια pay-per-use υπηρεσία μέσα στον κατάλογο των cloud υπηρεσιών της.

Στην τελευταία έκδοση της interworks.cloud platform περιλαμβάνονται καινοτόμα χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στους συνεργάτες της πλατφόρμας να:

•Εκμηδενίσουν το ρίσκο της υπερβολικής κατανάλωσης Azure πόρων, χρησιμοποιώντας την λειτουργία ελέγχου των πιστωτικών ορίων για τον κάθε πελάτη.
•Προϋπολογίσουν το εκτιμώμενο ποσό χρέωσης Azure υπηρεσιών ανά μήνα.
•Ελαχιστοποιήσουν την δυσαρέσκεια των πελατών μέσα από διαφανείς διαδικασίες τιμολόγησης, εκδίδοντας ένα αναλυτικό τιμολόγιο υπηρεσιών Azure.

To Microsoft Azure είναι μια cloud πλατφόρμα και υποδομή για την κατασκευή, ανάπτυξη και διαχείριση εφαρμογών και υπηρεσιών μέσα από ένα παγκόσμιο δίκτυο Microsoft-managed και Microsoft partner hosted datacenters. Είναι μια αναπτυσσόμενη λίστα από εργαλεία και cloud υπηρεσίες – analytics, computing, database, mobile, networking, storage, και web – για μια ταχέως αναπτυσσόμενη και οικονομικά βιώσιμη επιχείρηση.
Ένα επιπλέον πακέτο από χαρακτηριστικά, σχετικά με το Microsoft Azure, περιλαμβάνεται στο επόμενο release της interworks.cloud platform. Μείνετε συντονισμένοι…