Η Epson οδηγεί σε άλλα επίπεδα την ποιότητα και την ευελιξία της φωτογραφικής εκτύπωσης στη Photokina

Η Epson επιδεικνύει την ποιότητα και την ευελιξία της σάρωσης, της εκτύπωσης inkjet και της τεχνολογίας έξυπνων γυαλιών για πολλαπλές εφαρμογές απεικόνισης στην Photokina (B011, Hall 2.2, 20-25 Σεπτεμβρίου 2016). Oι επισκέπτες θα δουν μια ολοκληρωμένη σειρά από τα πιο πρόσφατα προϊόντα της Epson, που επιδεικνύουν πώς οι επαγγελματίες ή ερασιτέχνες φωτογράφοι μπορούν να αποτυπώσουν εικόνες εξαιρετικής ποιότητας σε ένα ευρύ φάσμα μέσων και να εισέλθουν στον κόσμο της επαυξημένης πραγματικότητας, χρησιμοποιώντας τα έξυπνα γυαλιά Epson Moverio.

Παράλληλα με την πλήρη σειρά επαγγελματικών λύσεων, υψηλής απόδοσης για τη φωτογραφική εκτύπωση και την εκτύπωση έργων τέχνης, η Epson, στην έκθεση, θα ξεπεράσει τα παραδοσιακά μέσα απεικόνισης φωτογραφιών και θα δείξει πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιεί κανείς τους κορυφαίους στην αγορά inkjet εκτυπωτές για την εφαρμογή εικόνων σε καμβά, T-shirts, μεταλλικά πάνελ και αντικείμενα 3D για τη δημιουργία φωτογραφικά προσωποποιημένων προϊόντων. Μέσα στο περίπτερο της θα φιλοξενήσει κορυφαίους ειδικούς λογισμικού, φινιρίσματος και εφαρμογών για να δείξει πως μία ποικιλία δημιουργικών προϊόντων φωτογραφίας και έργων τέχνης μπορούν να παραχθούν γρήγορα και εύκολα.

Επιπρόσθετα, για να βοηθήσει τους επισκέπτες να μάθουν για τον πιο πρόσφατο χειρισμό απεικόνισης και τις τεχνικές εκτύπωσης, η Epson φιλοξενεί στο περίπτερο της μία σειρά από καθημερινές συνεδρίες με πάνελ. Οι ειδικοί της Epson για την απεικόνιση θα συνεργαστούν με τους κορυφαίους ειδικούς της βιομηχανίας για να παρέχουν συμβουλές σε επίκαιρα θέματα όπως: Πώς να εκτυπώσετε σε μέσα με οπτική φωτεινότητα, ο καλύτερος τρόπος για να ψηφιοποιήσετε διαφάνειες και ιστορικά γυάλινα slides και πώς να βρείτε τα καλύτερα μέσα για να επιτύχετε την υψηλότερη ποιότητα σε εκτύπωση φωτογραφιών και έργων τέχνης.

Σχεδιασμένοι για να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες του σημερινού καταναλωτή και της βιομηχανίας επαγγελματικής απεικόνισης, όλοι οι inkjet εκτυπωτές της Epson προσφέρουν τα υψηλότερα επίπεδα σε εξαιρετική ποιότητα, ευελιξία, συνδεσιμότητα και παραγωγικότητα. Το περίπτερο θα περιλαμβάνει ζώνες εφαρμογής για να επιτρέπει στους επισκέπτες να εστιάζουν σε εξειδικευμένες επιδείξεις, με τους εμπειρογνώμονες σε ετοιμότητα για να προσφέρουν πρακτικές πληροφορίες και καθοδήγηση. Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν:

H απόλυτη οικιακή και επαγγελματική εκτύπωση φωτογραφιών: Δείτε τους τελευταίους εκτυπωτές inkjet της Epson, από το μοντέλο πολλαπλών λειτουργιών, σάρωσης και εκτύπωσης, 6 χρωμάτων desktop Α4 μέχρι τους εκτυπωτές μεγάλου φορμά, 44 ιντσών και 10 χρωμάτων. Όλοι είναι σχεδιασμένοι για να προσφέρουν ανώτερη ποιότητα και ευκολία στη χρήση με σετ μελανιών που παράγουν εξαιρετικές εκτυπώσεις με ζωντανά χρώματα, λεπτομέρεια, βαθύ και πλούσιο μαύρο, ομαλές διαβαθμίσεις, συνεπή αναπαραγωγή και υπέροχες ασπρόμαυρες φωτογραφίες.

Υψηλή ποιότητα, υψηλή παραγωγή φωτογραφίας και εκτύπωση έργων τέχνης: Βιώστε την υπέροχη ποιότητα σε επίπεδο παραγωγής φωτογραφίας και εκτύπωσης έργων τέχνης σε εύρος μέχρι 64 ίντσες με τους μεγάλου μεγέθους εκτυπωτές SureColor SC-P10000/P20000. Η εταιρία Digital Information συμμετέχει με την Epson στη Photokina για να επιδείξει λύσεις εκτύπωσης διπλής όψεως για άλμπουμ φωτογραφιών για πρώτη φορά με το σύστημα DGI παρουσιάζοντας δύο μοντέλα SureColor SC-P10000.

Minilabs για πολλαπλές εφαρμογές: Σχεδιασμένοι για να προσφέρουν στους εμπορικούς φωτογράφους και τους λιανέμπορους το καλύτερο σε ποιότητα και ευκολία χρήσης, η Epson θα επιδείξει τους inkjet εκτυπωτές παραγωγής μικρού μεγέθους, SureLab D30000SR & DR, SureLab D7 Studio microlab και SureLab SL-D700. Με την ικανότητα να παράγουν μία μεγάλη ποικιλία φωτογραφιών, καρτών, προσκλήσεων, flyers και διαφημιστικών φυλλαδίων σε ένα ευρύ φάσμα μέσων και μορφών, συμπεριλαμβανομένου γυαλιστερoύ, λουστραρισμένου και ματ χαρτιού σε ρολό έως 1 μέτρου σε μήκος, οι εκτυπωτές SureLab αποτελούν εξαιρετικά ευέλικτα κέντρα κέρδους.

Ποιότητα των φωτογραφιών και εκτύπωση έργων τέχνης σε καμβά: Παρακολουθήστε επαγγελματικές, μεγάλου όγκου εκτυπώσεις σε καμβά και τη δημιουργία κάδρου χρησιμοποιώντας τον εκτυπωτή 64 ιντσών Epson SureColor SC-S80600, σε συνεργασία με την εταιρεία λύσεων αυτόματης κοπής Fotoba και το MH&P Stretchmaster ST60/60. Καινοτόμες εκτυπώσεις σε ελαφρύ καμβά θα παρουσιαστούν, με τη χρήση του SureColor SC – T7200 και θα συνοδευτούν από τέντωμα πάνω σε χάρτινα πλαίσια της Adventa.

Εικόνα σε T-shirts, μεταλλικές επιφάνειες και αντικείμενα 3D: Για να δείξει την ευελιξία των SureColor SC-F dye–sublimation εκτυπωτών για παραγωγή υψηλής ποιότητας υφασμάτων και διαφημιστικών προϊόντων, η Epson θα επιδείξει μία ποικιλία από εξαιρετικά δημιουργικές εφαρμογές. Εικόνες θα εκτυπωθούν σε T- shirts χρησιμοποιώντας τον εκτυπωτή για υφάσματα SureColor SC-F2000 που προσφέρει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία σχεδιασμού και εκτύπωσης all-in-one. Εκτύπωση φωτογραφιών σε 3D προϊόντα όπως κράνη, αξεσουάρ, θήκες κινητών/ tablet και διαφημιστικά προϊόντα θα παρουσιαστεί με τη χρήση του SureColor SC-F6200 εκτυπωτή και σε συνεργασία με τους ειδικούς σε 3D sublimation, της εταιρείας SubliTec. H Epson θα συνεργαστεί επίσης με τη ChromaLuxe για να δείξει την εκτύπωση φωτογραφιών σε μεταλλικά πάνελ για εκθαμβωτικές απεικονίσεις, δύσκολης αποτύπωσης, χρησιμοποιώντας τον SC-F6200.

Το microsite της Epson για τη Photokina (www.epson.eu/photokina) θα ενημερώνεται τακτικά με τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με το τι μπορείτε να δείτε, να βιώσετε και να μάθετε στο περίπτερό της.