Η Enarxis Dynamic Media (www.enarxis.eu), η διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία διανομής video games, παιχνιδιών, robotics και merchandise ήταν η μόνη Ελληνική εταιρεία που συμμετείχε στην φετινή Gamescom.

Gamescom2016-04Μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις του τομέα των video games, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Κολωνία με χιλιάδες επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο.

Στα πλαίσια της Gamescom, η Enarxis Dynamic Media παρουσίασε στους επισκέπτες της έκθεσης την – δικής της παραγωγής – σειρά Spartan Gear Gaming Accessories (www.spartangear.eu), που περιλαμβάνει χειριστήρια, ακουστικά, βάσεις φόρτισης και άλλα περιφερειακά για PCs και consoles. Το κοινό είχε, μάλιστα, την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά τρία νέα προϊόντα της σειράς: το μαύρο Spartan Gear Wireless Six-Axis Bluetooth Controller για το PlayStation 3, το Spartan Gear Wired Controller για PC και Xbox, καθώς και το Spartan Gear Bluetooth Headset για PC και PlayStation 4.

Η Enarxis Dynamic Media είχε, τέλος, την τιμή να υποδεχτεί στο περίπτερό της, τον Έλληνα γενικό πρόξενο στο Dusseldorf, κ. Γρηγόρη Δελαβέκουρα, καθώς και τη γραμματέα του γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων, κ. Μαρία Βασιλάκη. Οι δύο επίτιμοι καλεσμένοι συζήτησαν με τα στελέχη της Enarxis Dynamic Media για την αγορά των video games στην Ελλάδα και τις ανάγκες ανάπτυξης του game development στη χώρα μας.

Η επόμενη Gamescom θα διεξαχθεί τον Αύγουστο του 2017 στην Κολωνία.