Με ηγετική θέση στους LED προβολείς βάζει ακόμα υψηλότερα τον πήχη προσφέροντας ευελιξία και άνεση με το νέο Ultra Short Throw

Η LG Electronics (LG), παγκόσμιος ηγέτης στους LED προβολείς από το 2008, επεκτείνει τη σειρά PH450Uφορητών projectors Minibeam και ανακοινώνει την κυκλοφορία του προηγμένου PH450U και του εξαιρετικά φορητού H150G.

Το PH450U είναι ένα Ultra Short-Throw (UST) μοντέλο που προσφέρει κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι ή στο γραφείο χωρίς επιπλοκές και σε προσιτή τιμή σε σχέση με άλλους προβολείς της ίδιας κατηγορίας. Με δυνατότητα προβολής εικόνων 80 ιντσών HD (1280 x 720) από απόσταση μόλις 33 εκατοστά (13 ίντσες) από την οθόνη, το PH450U διαθέτει τα πλεονεκτήματα των UST προβολέων ακόμη και στους καταναλωτές με περιορισμένο χώρο προβολής.

Το PH450U μπορεί επίσης να ρυθμιστεί σε όρθια θέση για να προβάλει τις εικόνες σε οποιαδήποτε επίπεδη, οριζόντια επιφάνεια, επιτρέποντας στους χρήστες να μετατρέψουν την επιφάνεια ενός γραφείου, τους πίνακες ή ακόμη και το πάτωμα σε οθόνη. Επιπλέον, με επαναφορτιζόμενη μπαταρία διάρκειας 2,5 ώρες, αυτός ο μικροσκοπικός προβολέας είναι ιδανικός για την προβολή ταινιών μακριά από πηγή ενέργειας.

Το περιεχόμενο μπορεί επίσης να μεταφερθεί στη μονάδα μέσω HDMI καλωδίου με δυνατότητα MHL ή μέσω USB drive. Το PH450U παρέχει λάμπα με διάρκεια ζωής έως και 30.000 ώρες, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να απολαύσουν 10 χρόνια υψηλής αντίθεσης (100.000:1) και ζωντανά LED χρώματα. Με φωτεινότητα 450 lumens – τέσσερις φορές πιο φωτεινή σε σχέση με τα μοντέλα των ανταγωνιστών – το PH450U είναι ο πιο φωτεινός προβολέας UST που διατίθεται στην αγορά σήμερα.

Το PH150G διαθέτει compact και κομψό σχεδιασμό όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς LG Minibeam αλλά στο μισό μέγεθος με διαστάσεις 115 x 115 x 44,5 χιλιοστά και βάρος (450g) όπως και το PH450U. Τα δύο μοντέλα, το PH150G και το PH450U, ενσωματώνουν επίσης χαρακτηριστικά της LG όπως το Triple Wireless για μια εμπειρία θέασης χωρίς ενσύρματες συνδέσεις για τον ήχο και την εικόνα. Με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες μακράς διαρκείας, δυνατότητα σύνδεσης Wi-Fi Screen Share και συμβατότητα Bluetooth, η σειρά LG Minibeam προσφέρει στους χρήστες πρωτοφανή ελευθερία κινήσεων σε ένα mobile πακέτο.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε αυτά τα δύο νέα μοντέλα στη σειρά LG Minibeam,» δήλωσε ο Brian Kwon, Πρόεδρος της LG Home Entertainment Company. «Και οι δύο προηγμένοι προβολείς αποδεικνύουν την επέκταση της τεχνολογικής καινοτομίας της LG παγιώνοντας την ηγετική μας θέση και προσφέροντας τη μέγιστη άνεση, φορητότητα και ευελιξία για τους καταναλωτές».

Το PH450U θα είναι διαθέσιμο από τον επόμενο μήνα στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, ενώ η κυκλοφορία του PH150G θα ξεκινήσει στις βασικές αγορές -Βόρεια Αμερική, Ευρώπη και Ασία- με τις υπόλοιπες αγορές να ακολουθούν.