H iStorm, ο ειδικός της Apple, εγκαινιάζει μια πληθώρα στοχευμένων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών, όπως η αντικατάσταση οθόνης στην ανταγωνιστική τιμή των 169€ με το προνόμιο διατήρησης της εγγύησης Apple, το πακέτο ολοκληρωμένης ασφάλισης iPlus, τα δωρεάν σεμινάρια και την εξατομικευμένη εκπαίδευση.

Ταυτόχρονα, η iStorm προσφέρει τις υπηρεσίες του εξουσιοδοτημένου Επισκευαστικού Κέντρου από την Apple, σε συνδυασμό πάντα με την ευρεία γκάμα προϊόντων και το έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό.

iphone-broken-screenΕπισκευή σπασμένης οθόνης από 169€

Πλέον, σε περίπτωση θραύσης οθόνης, ο κάτοχος του iPhone μπορεί να φέρει τη συσκευή του σε ένα κατάστημα iStorm, ώστε να γίνει η επισκευή της, με γνήσια ανταλλακτικά και από έμπειρο προσωπικό με τεχνογνωσία στα προϊόντα Apple. Επιπλέον, θα διατηρήσει την ήδη υπάρχουσα εγγύηση της iOS συσκευής και όλα αυτά από 169€.

Πλήρες πακέτο ασφάλισης iPlus

Το iPlus είναι ένα πλήρες πακέτο ασφάλισης για το iPhone και το iPad, το οποίο λειτουργεί συμπληρωματικά με την εγγύηση της Apple μόλις από 39€. Συγκεκριμένα, το iPlus καλύπτει ζημιά από θραύση οθόνης, καταστροφή ή βλάβη από φωτιά και απώλεια λόγω κλοπής ή ληστείας. Οι τεχνικοί της iStorm έχουν πιστοποίηση της Apple για να αντικαθιστούν δωρεάν το iPhone και iPad τους σε περίπτωση ζημιάς. Η τιμή του iPlus ξεκινά από 39€ για το iPhone και το iPad και διαμορφώνεται στα 49€ για το iPhone Plus και το iPad Pro. Η απόκτηση του πακέτου ασφάλισης iPlus γίνεται μόνο με την ταυτόχρονη αγορά του νέου iPhone ή iPad.

Σεμινάρια για όλους

Στην iStorm ο Έλληνας καταναλωτής έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια ολοκληρωμένη σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων. Είτε κάποιος θέλει να γνωρίσει τον μαγικό κόσμο της Apple για πρώτη φορά, είτε να μάθει να αξιοποιεί στο έπακρο τις δυνατότητες των προϊόντων της, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της iStorm είναι εδώ. Επιπλέον, στην iStorm παραδίδονται ειδικά σεμινάρια σε προγραμματιστές και επαγγελματίες, ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να κλείσουν one2one session ακόμα και στο δικό τους χώρο. Το προσωπικό της iStorm λαμβάνει συνεχή εκπαίδευση και πιστοποιήσεις από τα επίσημα εκπαιδευτικά κέντρα της Apple.

Ο Retail Manager της iStorm Κώστας Παπαγιάννης, δήλωσε σχετικά: «Από την ίδρυση του πρώτου μας καταστήματος, στόχος μας είναι να βρισκόμαστε στο πλευρό των πελατών μας με προσφορές και υπηρεσίες, οι οποίες ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους και για το λόγο αυτό φαίνεται πως έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη του Έλληνα καταναλωτή. Από την πλευρά μας, όλοι εμείς στην iStorm δεσμευόμαστε, να συνεχίσουμε, να οικοδομούμε μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, παρέχοντας τους υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα.»

 

Καταστήματα iStorm:
Αθήνα:
Κατάστημα Κολωνακίου: 211 999 7590
Κατάστημα Εμπορικού Κέντρου River West: 211 999 7490
Κατάστημα Εμπορικού Κέντρου Golden Hall: 211 999 7392
Θεσσαλονίκη:
Κατάστημα Εμπορικού Κέντρου “Πλατεία”, στην Τσιμισκή: 211 999 7370
Κατάστημα Εμπορικού Κέντρου “Mediterranean Cosmos”: 211 999 7382