Η Xerox ανακοίνωσε πρόσφατα ότι διευρύνει τις δυνατότητες των πολυλειτουργικών εκτυπωτών (MFPs) για περιβάλλοντα γραφείου, εξελίσσοντας την τεχνολογία ConnectKey.

Τα 14 πολυλειτουργικά μηχανήματα
“i-Series” με τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία Xerox ConnectKey είναι εξοπλισμένα με έτοιμες προς χρήση εφαρμογές (apps) οι οποίες μπορούν να επιταχύνουν τις επιχειρησιακές διαδικασίες που είναι βασισμένες στο χαρτί και να διευκολύνουν τους χρήστες στο να δουλεύουν πιο αποτελεσματικά.

«Φανταστείτε έναν MFP που να μπορεί να μεταφράσει ένα αρχείο σε πάνω από 35 γλώσσες ή να είναι εξατομικευμένος και προσαρμοσμένος, ώστε να απαντά σε συγκεκριμένες επιχειρησιακές ανάγκες» ανέφερε ο Jim Rise, Senior Vice President, Office and Solutions Business Group της Xerox. «Τα μηχανήματα της σειράς i-Series παρέχουν αυτές τις υπηρεσίες και πολλά περισσότερα. Επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να πάνε ένα βήμα πέρα από την εκτύπωση, τη σάρωση, την αποστολή fax και την αντιγραφή».

Οι MFPs βασισμένοι στην πλατφόρμα ConnectKey® – ένα συνδυασμό τεχνολογίας και λογισμικού – παρέχουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Η Xerox μάλιστα αναγνωρίστηκε πρόσφατα από την εταιρεία ερευνών IDC για την ποιότητα και τη γκάμα των λύσεων που προσφέρουν τα πολυλειτουργικά ConnectKey® μηχανήματα.1

Οι πολυλειτουργικοί i-Series εκτυπωτές ανταποκρίνονται στον τρόπο που λειτουργούν οι επιχειρήσεις (on-the-go, εικονικά και μέσω cloud), επιτρέποντάς τους να ακολουθούν τις σημερινές τάσεις, προκλήσεις και ευκαιρίες με μια σειρά από εξελιγμένες δυνατότητες.
Αυτόματη μετάφραση

• Η νέα εφαρμογή Xerox Easy Translation Service (που είναι η πρώτη στο είδος της), επιτρέπει στους χρήστες να σαρώσουν κάποιο αρχείο μέσω του MFP τους, να πάρουν μια φωτογραφία του με το κινητό τους ή να το ανεβάσουν σε κάποιο portal. Μετά, η εφαρμογή μπορεί να μεταφράσει με ασφάλεια και αμεσότητα βασικές πληροφορίες σε πάνω από 35 γλώσσες!.

Xerox WC7855i

Αναβαθμισμένες λειτουργίες μέσω κινητών συσκευών
Με στόχο να δώσουν στους εργαζόμενους τα εργαλεία που χρειάζονται για να μπορούν να εκτυπώνουν από τις κινητές συσκευές τους, τα μηχανήματα ConnectKey® i-Series είναι σχεδιασμένα με έτοιμες-προς-χρήση εφαρμογές.
• Με την εφαρμογή @PrintByXerox App, μια δωρεάν λύση εκτύπωσης από κινητό μέσω cloud, οι υπάλληλοι και οι επισκέπες μπορούν να εκτυπώσουν με ασφάλεια σε κάποιον ΜFP, από οποιαδήποτε κινητή συσκευή ή συσκευή συνδεδεμένη με το δίκτυο, μέσα από μια διεύθυνση email και χωρίς την υποστήριξη IT.
• Η εφαρμογή QR Code App επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν με κάποιον πολυλειτουργικό ConnectKey® εκτυπωτή, μέσω της σάρωσης ενός QR κωδικού από το τηλέφωνό ή το tablet τους και να εκτυπώσουν ή να σαρώσουν έγγραφα χωρίς κόπο.
• Το Xerox App Gallery βρίσκεται στην επιφάνεια εργασίας του χρήστη, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε μια σειρά εφαρμογών που έχουν δημιουργήσει η Xerox και οι συνεργάτες της.

 

Πιο εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες Cloud
• Διαθέσιμη τώρα σε iOS και Android, η εφαρμογή Mobile Link App επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν με ένα απλό άγγιγμα αυτοματοποιημένες ροές εργασίας στις κινητές συσκευές τους, για να ελέγχουν απομακρυσμένα έναν MFP της Xerox και να μεταρέπουν τα έγγραφα σε fax, email και υπηρεσίες στο cloud.
Εξελιγμένη ασφάλεια
• Η τεχνολογία Xerox ConnectKey® συνεχίζει να προσφέρει προστασία από εσωτερικές και εξωτερικές απειλές σε πραγματικό χρόνο. Τώρα, με ασφαλή εκτύπωση (Secure Print) και κρυπτογράφηση σάρωσης, οι εταιρείες μπορούν να διασφαλίσουν ότι τα έγγραφά τους θα παραμένουν εμπιστευτικά, προστατεύοντας τους εαυτούς τους από παραβιάσεις δεδομένων.