Σε ποιο βαθμό μπορούν ισχυρά τεχνικά χαρακτηριστικά να συνδυαστούν με μια αισθητά οικονομική τιμή; Στο μέγιστο, απαντά η TP-Link.

H καταξιωμένη στο χώρο του IT, TP-Link, συνεχίζει τη διείσδυσή της στην αγορά των smartphones, λανσάροντας το μεγάλο «αδερφάκι» του C5, το C5 Max. Πρόκειται για μια συσκευή που από την πρώτη στιγμή που θα την πάρετε στα χέρια σας εμπνέει εμπιστοσύνη, αν και σίγουρα το πρώτο συναίσθημα είναι ο θαυμασμός για την επιβλητική 5.5 ιντσών IPS οθόνη. Δεν είναι μόνο το μέγεθός της που αφήνει θετικές εντυπώσεις, αλλά και η ποιότητα της εικόνας που μπορεί να αποδώσει. Δεν παρατηρείται καμία αλλοίωση από όποια γωνία και αν παρακολουθήσετε το περιεχόμενο, η αντίθεση 1600:1 υπόσχεται έντονα και ζωηρά χρώματα, ενώ η Full HD ανάλυση (1920×1080 pixels) εγγυάται κρυστάλλινη αναπαραγωγή των video σας και αξέχαστες στιγμές gaming. Φυσικά, για το gaming απαιτείται και ένας «ετοιμοπόλεμος» επεξεργαστής. Η TP-Link εμπιστεύτηκε το οκταπύρηνο chipset MT6753 της MediaTek, το οποίο εκτός από τους οκτώ αξιόπιστους 64-bit Cortex-A53 επεξεργαστές, φιλοξενεί και την αξιοπρεπή ARM Mali-T720 MP3 GPU, η οποία αναλαμβάνει και τα γραφικά του smartphone. Τα 2GB RAM δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν, μιας και αποτελούν, πλέον, απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε κινητό που σέβεται τον εαυτό του!

Neffos_TPLINK_t13012015

Με φωτογραφικές τάσεις
Περνώντας στις κάμερες, το Neffos C5 Max εξακολουθεί να μην δείχνει διατεθειμένο να προβεί σε δυσάρεστους για το χρήστη συμβιβασμούς. Μια κάμερα με αισθητήρα στα 13MP και σχετικά μεγάλο διάφραγμα (F2.0) δεσπόζει στην πίσω πλευρά, συνοδευόμενη από Dual LED Flash για να εξασφαλίσει καθαρές νυχτερινές λήψεις. Αξιόλογο είναι και το εγκατεστημένο λογισμικό, με αρκετές επιλογές φίλτρων και έτοιμες ρυθμίσεις ανάλογα με την περίσταση κάθε φωτογράφισης. Η selfie-cam της πρόσοψης αγγίζει τα 5MP με γωνία λήψης 85 μοιρών, ώστε να χωρά στο κάδρο σας όλη η παρέα!

TP-LINK-Neffos-C5-Max-Image-HD-6-newst8Πλεονεκτημάτων συνέχεια
H TP-Link έχει συγκεντρώσει κάτω από το εικονίδιο της εφαρμογής «Διαχείριση συστήματος» μια σειρά από πολύτιμα εργαλεία που θα επιτρέψουν στη συσκευή σας να βρίσκεται πάντα σε φόρμα, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα τα προσωπικά σας δεδομένα και την αποφυγή σπατάλης στην κατανάλωση ενέργειας. Βέβαια, με τη «θηριώδη» μπαταρία των 3.045mAh, μάλλον θα ξεχνάτε πού είναι ο φορτιστής για αρκετό διάστημα. Συνοψίζοντας, οι συσκευές που μπορούν να σταθούν ανταγωνιστικά δίπλα στο Neffos C5 Max σε αυτή την κατηγορία τιμής, είναι μάλλον ελάχιστες…