Το λεπτότερο laptop στον κόσμο εντυπωσιάζει το κοινό του The Mall Athens!

Επισκεφθείτε και εσείς το περίπτερο της HP, στον 2ο όροφο του The Mall Athens για να δείτε από κοντά το εντυπωσιακό μοντέλο HP Spectre και μάθετε από την ομάδα της ΗP Hellas, τα πάντα σχετικά με τις δυνατότητές του!

Αγγίξτε το και δείτε στην πράξη το μεγάλο εύρος των εφαρμογών του, οι οποίες καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού χρήστη!

Συγκεκριμένα, ο ΗP Spectre διαθέτει ειδικά επεξεργασμένο πλαίσιο από αλουμίνιο, με πάχος μόλις 10,4 χιλιοστά, όσο μια μπαταρία ΑΑΑ, ισχυρούς επεξεργαστές Intel® Core™ i5 και i7 που προσφέρουν ανώτερη απόδοση σε σχέση με τις «φορητές» εκδόσεις επεξεργαστών που χρησιμοποιούνται συχνά σε αυτή την κατηγορία συσκευών, ενώ προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία ψυχαγωγίας με πλήρη διαγώνια οθόνη HD 13,3 ” ιντσών (33,8 εκατοστά) και ήχο με την ποιότητα της Bang & Olufsen!

spectre

To HP Spectre συνδυάζει μοναδικά την high-end εμφάνιση και κατασκευή με την κορυφαία τεχνολογία. Είναι το λεπτότερο notebook παγκοσμίως και σε αντίθεση με την πλειοψηφία των υπόλοιπων λεπτών laptop της αγοράς, δεν κάνει συμβιβασμούς στην απόδοση και τα χαρακτηριστικά. Πρόκειται για έναν Premium φορητό υπολογιστή, που δεν αναγκάζει τους χρήστες να συμβιβαστούν με το στυλ, τη λειτουργία ή την απόδοση της υπολογιστικής τους μονάδας!

Όσοι το έχουν δει από κοντά το HP Spectre μέχρι σήμερα έχουν εντυπωσιαστεί από την μοναδική του εμφάνιση, τα εντυπωσιακά γραφικά, τις απίστευτα γρήγορες ταχύτητες και τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει στον χρήστη!

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε λίγες μόλις ημέρες το περίπτερο της HP Hellas, που θα βρίσκεται στο The Mall Athens μέχρι και τις 31 Ιουλίου, έχει γίνει ανάρπαστο, έχοντας συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό επισκεπτών!