Φέτος, η Vodafone γιορτάζει τα 10 χρόνια από το λανσάρισμα της 1ης συσκευής, με το λανσάρισμά της νέας σειράς Vodafone Smart 7. Η Ηλέκτρα Καραμανωλάκη, Terminals Senior Product Go to Market Manager μας απαντάει για την πορεία της Vodafone όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά μας παρουσιάζει τη νέα εκπληκτική σειρά.

 

DSC_0356Πείτε μας λίγα λόγια για την πορεία των συσκευών όλα αυτά τα χρόνια.

To 2006 ένα ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις ξεκίνησε για τη Vodafone, όταν αποφασίσαμε να δώσουμε σε όλους τους καταναλωτές τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια συσκευή με χαρακτηριστικά τελευταίας τεχνολογίας. Έτσι τον Νοέμβριο του 2006 λανσάραμε την 1η Vodafone συσκευή, το Vodafone 710, την πιο οικονομική 3G συσκευή της αγοράς εκείνη την εποχή. Μετά το επιτυχημένο αυτό εγχείρημα συνεχίσαμε να προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στη ραγδαία εξέλιξη των τεχνολογιών και τις  ανάγκες της εποχής που άλλαζαν και φτάσαμε στο 2009 όταν λανσάραμε το 1o Vodafone Smartphone, το Vodafone Joy 845 που στο λανσάρισμά του ήταν το οικονομικότερο Smartphone της αγοράς.

Παράλληλα με την ανάπτυξη του γρήγορου και αξιόπιστου 4G δικτύου μας και με την ανάγκη των καταναλωτών μας για γρήγορο ιντερνετ να αυξάνεται  λανσάρουμε και τα πρώτα μας 4G Smartphones το 2014, τα  Vodafone Smart turbo 4 & Vodafone Smart power 4. Οι Vodafone συσκευές είχαν ήδη αποκτήσει μεγάλη απήχηση και πλέον το 2015 είχαμε τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε στο καταναλωτικό κοινό τις Vodafone Smart ultra 6, Vodafone Smart speed 6 και Vodafone Smart prime 6, smartphones με πολύ δυνατά χαρακτηριστικά σε πολύ προσιτές τιμές και πλέον φέτος με τη νέα σειρά Vodafone Smart 7 περνάμε στην επόμενη μέρα το portfolio μας με συσκευές που καλύπτουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρήστες παρέχοντας εξαιρετικά χαρακτηριστικά και μοναδικό σχεδιασμό.

 

Εως σήμερα πιο θεωρείται το πιο πετυχημένο σας μοντέλο;

Αν ανατρέξουμε στο παρελθόν, το 2013 το Vodafone Smart 2 ήταν το Νο1 σε πωλήσεις smartphone στην Ελλάδα για 7 συνεχόμενους μήνες, ενώ το 2015 το Vodafone Smart ultra 6 κέρδισε πολλές διακρίσεις σε όλο τον κόσμο:

  • Το Smartphone με τα καλύτερα χαρακτηριστικά για το 2015- Expert Reviews
  • Best value Smartphone 2015- Recombu
  • Best Budget Smartphone of 2015- Mobile Choice, PC Advisor, Btekt
  • Best Buy award- Expert Reviews

Συνολικά βέβαια είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι γιατί όλες μας οι συσκευές είχαν μια πολύ πετυχημένη πορεία γεγονός πραγματικά σπάνιο!

 

Σε επίπεδο πωλήσεων που κινήστε στην αγορά;

Τα στοιχεία πωλήσεων για τις Vodafone συσκευές είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Από το 2006 έως και σήμερα έχουμε πουλήσει παγκοσμίως πάνω από 85 εκατομμύρια Vodafone συσκευές, ενώ μόνο πέρυσι πωλήθηκαν 5,6 εκατομμύρια Vodafone Smartphones, για να συνειδητοποιήσουμε το νούμερο πωλούνταν 1 Vodafone συσκευή σε λιγότερο από  6 δευτερόλεπτα κάπου στο κόσμο.

Στην Ελλάδα αυτά τα 10 χρόνια έχουμε πουλήσει 1,5 εκατομμύριο συσκευές και μόνο πέρσι πουλήσαμε πάνω από 135.000 Vodafone Smartphones, αριθμοί που μας κατατάσσουν σταθερά μεταξύ των top 3 brands στην αγορά

 

Πείτε μας δυο λόγια για την νέα σειρά Vodafone Smart 7.

Με ναυαρχίδα το εκπληκτικό Vodafone Smart platinum 7, η νέα σειρά κλέβει τις εντυπώσεις με τον κορυφαίο σχεδιασμό της, αλλά και το συνδυασμό εξαιρετικών χαρακτηριστικών και προσιτής τιμής. Το νέο Vodafone Smart platinum 7 αποτελεί το πρώτο 4G+ smartphone της σειράς και υπόσχεται υψηλές ταχύτητες, μέσα από το δυνατό και αξιόπιστο δίκτυο της Vodafone. Με εκπληκτικό σχεδιασμό που συνδυάζει αλουμίνιο και γυαλί, το Vodafone Smart platinum 7 εξασφαλίζει την αίσθηση πολυτέλειας: Διαθέτει 2Κ Amoled οθόνη 5,5’’ με Gorilla Glass, κάμερα 16MP ,εμπρόσθια κάμερα 8ΜΡ με Flash και ενεργοποίηση σε 2 δευτερόλεπτα για να μπορούν οι χρήστες να απαθανατίσουν κάθε στιγμή γρήγορα και με ακρίβεια. Η δυνατή μπαταρία των 3000 mAh συνδυάζεται με Fast Charger για φόρτιση σε μόλις μια ώρα, και έρχεται με την τελευταία και ασφαλέστερη έκδοση Android™ 6.0 Marshmallow. Επιπλέον, το Vodafone Smart platinum 7 δίνει στους χρήστες, τη δυνατότητα να ζήσουν την εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας, καθώς συνδυάζεται με το νέο Vodafone Smart VR.

Το εκπληκτικό Vodafone Smart ultra 7, ο συνεχιστής του βραβευμένου Vodafone Smart ultra 6, συνεχίζει την παράδοση του προκατόχου του και  ανεβάζει τον πήχη ψηλά, τόσο σχεδιαστικά,  όσο και λειτουργικά με σκοπό να ικανοποιήσει και το πιο απαιτητικό κοινό.  Είναι μια μοντέρνα και γρήγορη συσκευή για δουλειά & διασκέδαση, που δίνει τη δυνατότητα για την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία με την 5,5 Full HD οθόνη αλλά και τα HD ηχεία των 2,4Watt. Διαθέτει  μπροστινή κάμερα 5 MP με flash για να μην βγει καμία selfie σκοτεινή, αλλά και 13MP πίσω κάμερα.

Το  Vodafone Smart prime 7 έχει  στοιχεία χρωμίου που συνθέτουν το λεπτό και κομψό σχεδιασμό σε μόλις 7,9 mm πάχος, διαθέτει HD οθόνη και δύο cameras; 5MP εμπρόσθια και 8MP πίσω με flash.

Τέλος το Vodafone Smart turbo,  αποτελεί την καλύτερη επιλογή 4G  Smartphone στην κατηγορία τιμής του.

 

Εκτός από Vodafone smartphones παρουσιάσατε και το Vodafone Smart VR. Τι άλλο να περιμένουμε στο μέλλον;

Παράλληλα με τα smartphones το portfolio μας περιλαμβάνει και routers, mobile broadband sticks και mifi. Επιπλέον, έχουμε αναπτύξει μια πολύ πλούσια γκάμα από αξεσουάρ που δίνουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές όχι μόνο να προφυλάξουν τις συσκευές τους αλλά και να τους προσδώσουν το δικό τους προσωπικό στυλ.

Σήμερα, πάμε ένα βήμα παρακάτω και παρουσιάζουμε το νέο Vodafone VR το οποίο μπορούν όλοι να αποκτήσουν μόνο με 29,90€ έως τις 31/08 με κάθε αγορά Vodafone Smart  platinum 7.

Αυτό που μπορούμε να πούμε για το μέλλον είναι ότι παρακολουθούμε τις εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας, ακούμε καθημερινά τους καταναλωτές μας και ετοιμάζουμε ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές με σκοπό να καλύψουν τις πραγματικές τους ανάγκες.

VODAFONE-SMART_R