To Coolpad Torino είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα στην τιμή των 199​€ στα καταστήματα Media Markt και Public.

Το Coolpad Torino είναι ένα smartphone με τεχνολογία 4G LTE και λειτουργικό Android 5.1 (Lollipop) που χρησιμοποιεί το Cool User Interface με Ασφαλές Dual space και σύστημα ψηφιακής κρυπτογράφησης εντός της συσκευής. Οι διαστάσεις του είναι 154 x 76,5 x 8,7 mm και το βάρος του μόλις 163g. Η οθόνη του Coolpad Torino είναι HD 5.5 ίντσες (267 ppi), IPS. Το κλειδί σε αυτό το όμορφο smartphone είναι ο οκταπύρηνος επεξεργαστής Chipset, Qualcomm Snapdragon MSM8929, 64bit, 1.36 GHz με Adreno™ A405 GPU. Έχει μνήμη RAM 3GB + 16GB ROM που αναβαθμίζεται με Micro SD (μέχρι 32GB).

Αυτό το μοντέλο της Coolpad χρησιμοποιεί επίσης σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων δεύτερης γενιάς που μπορεί να προγραμματιστεί για μέχρι και 5 δάχτυλα ώστε να κάνετε διαφορετικές εργασίες με το τηλέφωνό σας: ξεκλείδωμα, φωτογραφία/selfie, ηχογράφηση κλήσης ή κλήση σε αγαπημένο νούμερο. Η νέα έκδοση του αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι πολύ γρήγορη (με απόκριση μόλις 0,5 δευτερολέπτων) και μπορεί να σαρώσει δακτυλικά αποτυπώματα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Εφόσον το Coolpad Torino χρησιμοποιεί 3GB εσωτερικής μνήμης, μπορεί να υποστηρίξει πολλά Cool UI πρόσθετα, όπως την εφαρμογή Dual Space, το Cast you screen ή την ανταλλαγή μηνυμάτων και την παρακολούθηση βίντεο στην ίδια οθόνη.

coolpad torino

Το Dual Space βραβεύτηκε φέτος στη CES στο Las Vegas​ ​για την καλύτερη λύση κρυπτογράφησης σε τηλέφωνο. Το Dual Space σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το δεύτερο ιδωτικό σας τηλέφωνο, μια εικονική συσκευή, στην ίδια συσκευή. Μπείτε στο dual space με ένα από τα προκαθορισμένα δακτυλικά αποτυπώματά σας για να κάνετε ή να δεχθείτε ασφαλείς κλήσεις, να αποθηκεύσετε τις προσωπικές φωτογραφίες σας, τα videos, τις επαφές και τα έγγραφα. Όλα τα δεδομένα στο dual space είναι κρυπτογραφημένα και δεν επιτρέπουν πρόσβαση από εξωτερική πηγή. Το Dual Space δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας δεύτερου λογαριασμού σε όλα τα Social Media.

Τραβήξτε τέλειες φωτογραφίες με την πλούσια σε εφαρμογές βασική κάμερα των ​​13Mpix​, η οποία είναι κατάλληλη για ημέρα ή νύχτα. Χειριστείτε τη σαν επαγγελματίας, και αλλάξτε τη φωτεινότητα, την έκθεση, το ISO, το focus, το contrast και τις υπόλοιπες ρυθμίσεις στο PRO mode. ​Με τη selfie κάμερα των ​5Mpix​ μπορείτε να βελτιώσετε το πορτραίτο σας με 25 επίπεδα βελτίωσης, που περιλαμβάνουν λεύκανση δέρματος, απάλυνση, λέπτυνση προσώπου και διόρθωση ματιών. Η κύρια και η δευτερεύουσα κάμερα διαθέτουν auto-focus, ​f/2.2, zoom, LED flash​ (μόνο πίσω), geo tagging, ανίχνευση προσώπου, panorama, GIF, ​sound&shoot, Beauty mode, Pro mode, Night Mode​ ​και εγγραφή σε ​1080 fullHD​.

Το Coolpad Torino διαθέτει μπαταρία ​​2500 mAh, Li-ion​, που βοηθά στην ομαλή λειτουργία του τηλεφώνου.