Η Intersys ανακοινώνει την κυκλοφορία της TomTom Bandit Action Camera στην ελληνική αγορά.

Η TomTom Bandit είναι η πρώτη action camera με ενσωματωμένο media server, που εξαλείφει την ανάγκη λήψης του υλικού πριν την επεξεργασία, μειώνοντας έτσι τον χρόνο του μοντάζ από ώρες σε μερικά λεπτά. Η κάμερα λειτουργεί σε συνδυασμό με την βραβευμένη εφαρμογή Bandit, επιτρέποντας τη δημιουργία και τη δημοσίευση βίντεο μέσα σε ελάχιστα λεπτά απευθείας από το smartphone με την εντυπωσιακή λειτουργία “Shake to edit”.

tom tom bandit product

Η TomTom Bandit Action Camera διαθέτει ενσωματωμένους αισθητήρες κίνησης και GPS για την αυτόματη εύρεση και σήμανση των πιο εντυπωσιακών στιγμών βάσει παραμέτρων όπως η ταχύτητα, το ύψος, οι ασκούμενες δυνάμεις G, η επιτάχυνση και οι καρδιακοί παλμοί1. Τα highlights μπορούν επίσης να επισημανθούν χειροκίνητα απευθείας από την κάμερα ή το τηλεχειριστήριο (πωλείται ξεχωριστά).

Η TomTom Bandit Action Camera παράγει βίντεο εξαιρετικής ποιότητας και υποστηρίζει κινηματογραφική λήψη 4K (15FPS) & 2.7K (30FPS). Διαθέτει ευρυγώνιο φακό, αισθητήρα CCD κορυφαίων προδιαγραφών με ανάλυση 16 MP και ισχυρό επεξεργαστή. Είναι επίσης πλήρως αδιάβροχη, εξαλείφοντας την ανάγκη για πρόσθετη θήκη2. Το σύστημα στερέωσης με ατσάλινο δακτύλιο διασφαλίζει γρήγορη και εύκολη στερέωση χάρη στο μηχανισμό Click-and-Go.

Το μοναδικής σχεδίασης Batt-Stick συνδυάζει μπαταρία μεγάλης διάρκειας για εγγραφή βίντεο Full HD έως 3 ώρες, κάρτα microSD3 και θύρα USB 3.0. Συνδέεται απευθείας σε υπολογιστή μέσω USB για φόρτιση και λήψη υλικού, οπότε δεν απαιτούνται πρόσθετα καλώδια ή προσαρμογείς.

Η TomTom Bandit Action Camera διατίθεται σε διάφορα πακέτα με πρόσθετα αξεσουάρ ενώ ο χρήστης έχει επιπλέον την δυνατότητα να επιλέξει από μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ.