Η τράπεζα Πειραιώς επιλέγει την πρωτοπόρο τεχνολογία comBOX Virtual Leased Line της Protonyx Data Services.

Μία νέα εποχή ξεκινά για την Protonyx Data Services , η οποία εγκαινιάζει μία ακόμα συνεργασία, αυτή τη φορά στην χρηματοπιστωτική αγορά και πιο συγκεκριμένα με την Τράπεζα Πειραιώς. Το τρίπτυχο ταχύτητα, αξιοπιστία και χαμηλό κόστος υπηρεσιών που συνιστούν το μυστικό της επιτυχίας της καινοτόμου ελληνικής εταιρείας Protonyx Data Services εμπιστεύεται πλέον και η Τράπεζα Πειραιώς. Η καινοτόμος start up εταιρεία παροχής υπηρεσιών bandwidth bonding & optimization, Protonyx Data Services έρχεται να δώσει τη λύση για γρήγορο και οικονομικό Internet εγκαθιστώντας την πρωτοπόρο τεχνολογία comBOX Virtual Leased Line. στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Πειραιώς στο Μαρούσι, συνδυάζοντας πολλαπλές γραμμές Internet.

Με την τεχνολογία comBOX Virtual Leased Line, επιλύθηκαν θέματα πρόσβασης στο Internet μέσω Wi-Fi στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Πειραιώς στο Μαρούσι, αυξάνοντας την ταχύτητα και την αξιοπιστία, ενώ πραγματοποιήθηκε και βελτιστοποίηση του bandwidth των γραμμών. Άλλωστε στον τραπεζικό κλάδο η ταχύτητα και η ελαχιστοποίηση του κόστους αλλά και η παράλληλη μεγιστοποίηση της ποιότητας των υπηρεσιών αποτελεί προτεραιότητα. Πρόκειται για τον στόχο που κλήθηκε να εκπληρώσει η Protonyx Data Services έχοντας στην εργαλειοθήκη της πρωτοπόρες και καινοτόμες τεχνολογίες όπως το comBOX Virtual Leased Line.

“Η συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς αποτελεί μία ακόμα πρόκληση για της ομάδα της Protonyx Data καθώς η τραπεζική αγορά είναι εκ της φύσεως της απαιτητική, σε κρίσιμα πεδία όπως η ασφάλεια δικτύων και η αξιοπιστία των λύσεων που υιοθετεί. Είμαστε περήφανοι για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει ο χρηματοπιστωτικός κλάδος μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας.”, επισημαίνει ο Πάρης Κωνσταντίνου, Commercial Manager της Protonyx Data Services.