Το jobreloaded θα πραγματοποιήσει την πρώτη παγκόσμια παρουσίαση του στην droidcon Greece στη Θεσσαλονίκη.

Η droidcon είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έπειτα από 7 έτη διοργάνωσης παγκόσμιων συνεδρίων και 2 έτη παρουσίας στην Ελλάδα, υποδέχεται στο παγκόσμιο πρόγραμμα της, το jobreloaded, την Ελληνική ομάδα της droidcon.

Το jobreloaded θα πραγματοποιήσει την πρώτη παγκόσμια παρουσίαση του στην droidcon Greece στην Θεσσαλονίκη στις 7-9 Ιουλίου 2016, κατά την διάρκεια της οποίας θα συμμετέχει με περίπτερο στην έκθεση και θα παρουσιάσει τις προσφερόμενες υπηρεσίες στο ευρύτερο κοινό.

Σε όσους παρακολουθήσουν το συνέδριο της droidcon Greece 2016 και ενταχθούν στο δίκτυο του jobreloaded υποβάλλοντας το βιογραφικό τους θα απολαύσουν μια σειρά αποκλειστικών προνομίων όπως: 20% έκπτωση στο εισιτήριο της droidcon, ειδικά σχεδιασμένα workshops πάνω στις τάσεις της αγοράς στον τομέα της πληροφορικής, συζητήσεις με τον καθένα ξεχωριστά που αναζητεί εργασία πάνω στις ευκαιρίες της παγκόσμιας αγοράς και την δωρεάν υποστήριξη που θα λάβει μέσω του jobreloaded και επιπλέον συνέντευξη μαζί τους στο χώρο του Noesis ώστε να σχεδιάσουν σωστά την προώθηση της προσωπικής τους καριέρας.

Ο leader της ελληνικής ομάδας της droidcon, κ. Παναγιώτης Τζίνης, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για αυτήν την συνεργασία τονίζοντας ότι το jobreloaded είναι μια πολύ σημαντική πλατφόρμα τόσο για τους Έλληνες όσο και για τους διεθνείς ταλαντούχους developers οι οποίοι θα ενταχθούν στην παγκόσμια οικογένεια της droidcon. Σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο που διανύει η Ελλάδα και η ελληνική αγορά Τεχνολογιών Πληροφορικής (IT) τέτοιες συνεργασίες κρίνονται απαραίτητες καθώς δίνουν την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να ωθήσουν την καριέρα τους και να αναζητηθούν από εταιρείες για τις εξαιρετικές τους δεξιότητες. Το να δίνεις τη δυνατότητα σε κάποιον να αναδείξει το ταλέντο και τις δυνατότητές του με την υποστήριξη μιας παγκόσμιας κοινότητας, πρόσθεσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος, είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα για την droidcon Greece. Η droidcon Greece πέρα του ότι παρέχει εξειδικευμένα συνέδρια και εκδηλώσεις πάνω στις τελευταίες εξελίξεις και δυνατότητες του Android, αναγνωρίζει τα προβλήματα των Ελλήνων και όχι μόνο και τους βοηθάει να ανοίξουν τα σύνορά τους και να έρθουν σε επαφή με κορυφαίους προγραμματιστές και τεχνολογικές εταιρείες. Το όραμά μας, σημείωσε, είναι και οι ελληνικές εταιρείες να ενταχθούν στο jobreloaded έτσι ώστε να προσφέρονται οι αντίστοιχες ευκαιρίες για απασχόληση και στην ελληνική αγορά. Λαμβάνοντας υπόψιν ότι τα συνέδρια και οι εκδηλώσεις της droidcon διοργανώνονται σε πάνω από 23 χώρες, σε 4 ηπείρους με κολοσσιαίες εταιρείες να υποστηρίζουν αυτόν τον θεσμό μπορούμε να αναλογιστούμε την δυναμική αυτής της παγκόσμιας κοινότητας. Επιπρόσθετα, υπογράμμισε, το γεγονός ότι διεθνείς ομιλητές και εταιρείες του εξωτερικού επενδύουν για να συμμετέχουν στην ελληνική διοργάνωση δείχνει το ενδιαφέρον τους να γίνει η Θεσσαλονίκη το σημείο αναφοράς για τις τεχνολογίες γύρω από το Android και όχι μόνο.

Τι ακριβώς είναι όμως το jobreloaded;
Το jobreloaded είναι μια πλατφόρμα προώθησης IT επαγγελματιών στην παγκόσμια κοινότητα του Android. Γίνοντας μέλος του δικτύου ταλέντων του jobreloaded σας δίνεται η δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με εταιρείες που ταιριάζουν στο δικό σας επαγγελματικό προφίλ. Λόγω της προσωπικής επαφής με τον κάθε υποψήφιο και την καταγραφή των δεξιοτήτων και επιθυμιών του σε μια έξυπνη βάση δεδομένων το jobreloaded βάζει σε προτεραιότητα τις ανάγκες των υποψηφίων και αναζητεί την καλύτερη για αυτούς εργασία. Η ιδέα πίσω από το droidcon jobreloaded είναι να δημιουργηθεί ένα παγκόσμιο δίκτυο και να υποστηρίξει την ανάπτυξη του Android ώστε τα μέλη του να βρουν τον ιδανικό εργοδότη. Προσφέρει προγράμματα χορηγιών, προσωπικό mentoring στους υποψηφίους, συντονισμό των ραντεβού για συνέντευξη και υποστήριξη στις διαπραγματεύσεις της σύμβασης. Η ομάδα του jobreloaded υποστηρίζει τις προσπάθειες πρόσληψης για τη σωστή αντιστοιχία μεταξύ των επιχειρήσεων και των υποψηφίων για τα διαφορετικά μέρη του οικοσυστήματος του Android, συμπεριλαμβανομένoυ του core development, embedded solutions, επαυξημένη πραγματικότητα (augmented reality), επιχειρηματικές λύσεις και παιχνίδια.

Πρόγραμμα παρουσιάσεων του jobreloaded:
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα (Ιούλιος 2016) – Επίσημη Έναρξη
Madrid, Spain (Ιούλιος 2016)
Moscow, Russia (Σεπτέμβριος 2016)
Tel Aviv, Israel (Σεπτέμβριος 2016)
Santo Domingo, Dom. Rep. (Οκτώβριος 2016)
Manila, Philippines (Οκτώβριος 2016)
Bangalore, India (Νοέμβριος 2016)
Beijing, China (Νοέμβριος 2016)
Krakow, Poland (Δεκέμβριος 2016)
Hammamet, Tunisia (Μάρτιος 2017)
Bucharest, Romania (Μάρτιος 2017)
Dubai, UAE (Μάρτιος 2017)
Turin, Italy (Μάρτιος 2017)
Zagreb, Croatia (Απρίλιος 2017)

Για όσους δεν έχουν ακόμα προμηθευτεί το εισιτήριο τους για την droidcon Greece, μπορούν να υποβάλλουν το CV τους στην πλατφόρμα του jobreloaded και να πάρουν τον κωδικό που θα τους εξασφαλίσει 20% έκπτωση στο εισιτήριο τους και να κερδίσουν αυτόματα πρόσβαση στα ειδικευμένα workshops και στις προσωπικές συναντήσεις και συνεντεύξεις που θα πραγματοποιηθούν στο Noesis.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το info@droidcon.gr ή επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της droidcon Greece 2016: http://2016.droidcon.gr/job-reloaded/