Η Schneider Electric ανακοινώνει ότι μπαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της στη λίστα Top 25 του κόσμου.

Η Schneider Electric, παγκόσμιος ειδικός στη διαχείριση ενέργειας και τον αυτοματισμό, ανακοίνωσε ότι περιλαμβάνεται στη λίστα της Gartner με τους 25 κορυφαίους προμηθευτές εφοδιαστικής αλυσίδας για το 2016 (Gartner Supply Chain Top 25 for 2016). Στη σχετική κατάταξη της Gartner, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα στις 19 Μαΐου 2016, επισημαίνονται οι επιχειρήσεις με ηγετική θέση στον χώρο και υπογραμμίζονται οι βέλτιστες πρακτικές που ακολουθούν οι επικεφαλής των τμημάτων εφοδιαστικής αλυσίδας και στρατηγικής. Από την περυσινή θέση #34, η Schneider Electric κατόρθωσε φέτος να ανέβει στο #18 της παγκόσμιας κατάταξης και να μπει, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στη λίστα των 25 καλύτερων εταιρειών στον κόσμο.

“Πρόκειται για μία ξεχωριστή αναγνώριση για την εταιρεία μας, τη στρατηγική Life Is On που ακολουθούμε σε θέματα brand και το προσωπικό μας, οι οποίοι είναι σταθερά προσηλωμένοι στην αριστεία και υλοποιούν καθημερινά την υπόσχεση που δίνουμε στους πελάτες μας,” δήλωσε η κα. Annette Clayton, Εκτελεστική Αντιπρόεδρος και Γενική Διευθύντρια στο τμήμα Supply Chain της Schneider Electric. “Ο στόχος μας είναι να διασφαλίζεται ότι το σύνολο της μεγάλης πελατειακής μας βάσης σε ολόκληρο τον κόσμο απολαμβάνει τα πλεονεκτήματα της φιλοσοφίας που ακολουθούμε στο κομμάτι της εφοδιαστικής αλυσίδας, μιας φιλοσοφίας που μας ωθεί να προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες κάθε πελάτη ξεχωριστά (tailored supply chain). Πιστεύουμε ότι η συμπερίληψή μας στη λίστα Top 25 της Gartner επιβεβαιώνει τη θέση μας στην Αγορά και υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες εφοδιαστικής αλυσίδας, οι οποίες τους επιτρέπουν να ανταποκρίνονται με επιτυχία στις δικές τους, μοναδικές προκλήσεις.”

Στην έκθεση του 2016, η Gartner κατατάσσει τις 25 καλύτερες επιχειρήσεις που πέτυχαν κορυφαίες επιδόσεις σε σχέση με δύο βασικά κριτήρια: επιχειρηματική απόδοση (business performance) και άποψη των πελατών. Οι 25 καλύτερες επιχειρήσεις επελέγησαν μεταξύ των εταιρειών της ετήσιας λίστας Fortune Global 500 και Forbes Global 2000.

Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που η Schneider Electric συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τις 25 καλύτερες επιχειρήσεις στον κόσμο. Παλαιότερα, η εταιρεία είχε συμπεριληφθεί και στη θέση #10 της λίστας Gartner Supply Chain: Europe Top 15 του 2015, η οποία δημοσιεύτηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο.