Η Bandai Namco ανακοίνωσε πως το Tekken 7 θα κυκλοφορήσει για Xbox One, PC και PlayStation 4.

Με περισσότερα από 45 εκατομμύρια παιχνίδια πουλημένα παγκοσμίως και μια τεράστια κοινότητα από οπαδούς, το TEKKEN αποτελεί για πάνω από 20 χρόνια ένα από τα πιο αγαπημένα franchises. Με το TEKKEN 7, η BANDAI NAMCO Entertainment και η BANDAI NAMCO Studios θα αρχίσουν ένα νέο κεφάλαιο χάρη σε μια σειρά από αναβαθμίσεις, βελτιώσεις, και νέα χαρακτηριστικά που θα συνδυάζονται με τη μεγαλύτερη ποικιλία κινήσεων μέχρι σήμερα.

tekken 07 01

Όπως έχει αποκαλυφθεί στο παρελθόν, το TEKKEN 7 θα διαθέτει περισσότερους από 30 χαρακτήρες (συμπεριλαμβανομένων και νέων), μεταξύ των οποίων και ένας αξιοσημείωτος προσκεκλημένος: τον Akuma από τη σειρά Street Fighter! Ο συγκεκριμένος δαίμονας, γνωστός για τις χαρακτηριστικές του κινήσεις, φαίνεται να είναι κοντά στη Kazumi, τη σύζυγο του Heihachi. Με την προσθήκη αυτή, οι παίκτες θα είναι σε θέση να ανακαλύψουν την καταληκτική ιστορία της οικογένειας Mishima!

Για πρώτη φορά, η διαμάχη μεταξύ των Mishima Zaibatsu και G Corporation θα γίνει στην Unreal Engine 4. Με την κίνηση αυτή, η BANDAI NAMCO Studios θα προσφέρει έντονες στιγμές μάχης για τους παίκτες όλων των κλάσεων χάρη στα εκπληκτικά cinematics που θα αποτελούν μέρος του gameplay.

«Το TEKKEN είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο για το εκπληκτικό gameplay, αλλά και την ιστορία του. Με TEKKEN 7, οι οπαδοί θα ανακαλύψουν την κατάληξη αυτού του έπους. Η BANDAI NAMCO Studios αξιοποιεί τις τελευταίες τεχνολογίες ώστε να φέρει ένα παιχνίδι υψηλής ποιότητας για τους παίκτες σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες: PC, Xbox One και PlayStation®4. Μην ξεχνάτε: είτε είναι στο Tekken 7, είτε στην πραγματική ζωή, όλοι οι αγώνες είναι προσωπικοί! Ετοιμαστείτε να μπείτε στην αρένα» λέει η Delphine Janczak, Brand Manager της BANDAI NAMCO Entertainment Europe.

tekken07 03

Για τον εορτασμό της ανακοίνωσης του TEKKEN 7 για το Xbox One, το TEKKEN TAG TOURNAMENT™ 2 θα είναι δωρεάν για download για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα για τα μέλη του Xbox Live Gold ξεκινώντας από τις 13 του Ιουνίου, 2016 (20:00 CEST) έως τις 21 Ιουνίου, 2016 (12: 00 CEST). Το παιχνίδι μπορείτε να το κατεβάσετε μέσω κονσόλας Xbox One, Xbox 360, και της ιστοσελίδας Xbox.com. Το TEKKEN TAG ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2 θα το απολαύσετε στο Xbox One μέσω backward compatibility. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Xbox One backward compatibility, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.xbox.com/xbox-one/backward-compatibility. H συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια για το Tekken Tag Tournament 2 περιορίζεται στις χώρες όπου το παιχνίδι είναι διαθέσιμο σήμερα.

Ξεκινώντας στις αρχές του 2017, οι παίκτες θα βιώσουν την επόμενη γενιά των fighting games με το TEKKEN 7 για PlayStation®4,Xbox One & PC. Ετοιμαστείτε για καινοτόμους αγώνες εμπλουτισμένους με ισορροπημένους μηχανισμούς μάχης. Η Δύναμη είναι το παν!

Το TEKKEN 7 είναι μέρος του line-up που παρουσιάζει η BANDAI NAMCO Entertainment στην E3. Τα άλλα παιχνίδια είναι τα Sword Art Online: Hollow Realization, GOD EATER™: RESURRECTION, GOD EATER™ 2: RAGE BURST, JOJO’S BIZARRE ADVENTURE: EYES OF HEAVEN, MOBILE SUIT GUNDAM EXTREME VS-FORCE, Tales of Berseria, Warhammer® 40,000®: Eternal Crusade™ & DRAGON BALL XENOVERSE 2.