Αποκτήστε το νέο Alcatel Pop 4 smartphone και πάρτε δώρο 1 αεροπορικό εισιτήριο μετ’ επιστροφής.

Από την 1η Ιουλίου με την αγορά κάθε Alcatel POP 4, προσφέρεται στους χρήστες 9 Ευρωπαϊκών χωρών δώρο μία πτήση μετ’ επιστροφής σε έναν POPular Ευρωπαϊκό προορισμό.  Αυτή η φανταστική προσφορά τρέχει για 6 βδομάδες σε 9 χώρες της Ευρώπης, δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να δοκιμάσουν το καινούριο τους smartphone σε λειτουργία πτήσης, και να ανακαλύψουν από πρώτο χέρι τις δυνατότητες αυτού του εκπληκτικού smartphone.

Πώς λειτουργεί;

Με την αγορά ενός POP 4, POP 4 PLUS ή POP 4S, οι καταναλωτές καλούνται να αποστείλουν τις λεπτομέρειες της απόδειξης αγοράς στη διαφημιστική πλατφόρμα της Alcatel μέσα σε 30 ημέρες από την αγορά.

Στη συνέχεια, μπορούν να διαλέξουν 3 διαφορετικές ημερομηνίες και προορισμούς ανάμεσα στις παρακάτω 9 Ευρωπαϊκές πόλεις. Μόλις αυτά τα δύο απλά βήματα ολοκληρωθούν, θα σας σταλεί μια πρόταση με πτήση και ημερομηνία για τους προορισμούς Λονδίνο, Βερολίνο, Βαρκελώνη, Παρίσι, Βρυξέλλες, Στοκχόλμη, Άμστερνταμ, Ρώμη, Λισαβόνα.

Η νέα σειρά POP 4 επιτρέπει στους χρήστες να ξεχωρίζουν από το πλήθος και είναι ειδικά σχεδιασμένη για να αποτελεί όχι μόνο ένα κομψό smartphone, αλλά εφαρμόζει τεχνολογία που την καθιστά ιδανική συσκευή για χαλαρούς, συνδεδεμένους και αφοσιωμένους χρήστες.

Όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα προώθησης : http://POP4promo.alcatel-mobile.com