Νέοι χαρακτήρες και νέο σύστημα μάχης για το Gundam Extreme vs Force που αναμένεται στις 12 Ιουλίου του 2016.

Η BANDAI NAMCO Entertainment Europe αποκάλυψε ότι το Gundam Extreme’s video game θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουλίου του 2016 και θα διανεμηθεί ψηφιακά για το PlayStation Vita. Επίσης, αποκαλύφθηκαν πληροφορίες σχετικά με τους νέους playable χαρακτήρες και ένα νέο χαρακτηριστικό στο σύστημα μάχης.

Δύο νέοι Mobile Suit χαρακτήρες θα συμμετέχουν στο κόσμο του Mobile Suit Gundam Extreme vs Force Ο ∀ GUNDAM, καθοδηγούμενος από τον Loran Cehack, με ειδικότητα στις κοντινές επιθέσεις, και ο Infinite Justice GUNDAM καθοδηγούμενος από τον Athrun Zala, με ειδικότητα στις επιθέσεις μεσαίας αποστάσεως. Μαζί με αυτούς, στο παιχνίδι θα μπουν και δύο Wingmen: οι Z’GOG και RICK-DIAS.

Επιπλέον, οι παίκτες θα ανακαλύψουν ένα νέο χαρακτηριστικό: το Force Attack. Αυτή η ειδική και πανίσχυρη επίθεση είναι αποκλειστική για τα Force Commands και Battleships και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά την διάρκεια των Unit Battle αποστολών. Με το Force Attack σε πλήρη ισχύ, οι παίκτες μπορούν να προκαλέσουν τεράστιες ζημιές σε οποιονδήποτε άλλο MS χαρακτήρα στο παιχνίδι.

Πάρε μέρος στην νέα Gundam Extreme εμπειρία στις 12 Ιουλίου του 2106 με το Mobile Suit Gundam Extreme vs Force (συμπεριλαμβανομένου και του DLC), διαθέσιμο ψηφιακά για το PlayStation Vita.