Νέα συστήματα multimedia & πλοήγησης αυτοκινήτου με όλες τις τελευταίες in-car τεχνολογίες παρουσιάζει για το 2016 η Pioneer.

Η Intersys A.E., επίσημη αντιπρόσωπος της Pioneer στην Ελλάδα, παρουσιάζει την νέα γενιά συστημάτων infotainment για το αυτοκίνητο στη σειρά multimedia οθονών AVH, με τρία μοντέλα 2-DIN (AVH-X2800BT, AVH-X5800DAB, AVH-X8800BT) και ένα μοντέλο 1-DIN (AVH-X7800BT), καθώς και τρία μοντέλα στη σειρά NavGate τα οποία διαθέτουν ενσωματωμένη λειτουργία πλοήγησης και χάρτη 45 χωρών Ευρώπης (AVIC-F88DAB, AVIC-F80DAB, AVIC-F980BT). Η Pioneer με τα νέα μοντέλα σύγχρονης σχεδίασης, εξαιρετικής ποιότητας, εύκολου χειρισμού, με εντυπωσιακές δυνατότητες διασύνδεσης με smartphones, δείχνει το δρόμο προς το μέλλον των συστημάτων infotainment για το αυτοκίνητο.

Οθόνες αφής ανώτερης τεχνολογίας
Οι νέες οθόνες αφής Clear Type τεχνολογίας Resistive ανάλυσης WVGA που τοποθετεί η Pioneer στα νέα μοντέλα AVH εξασφαλίζουν πεντακάθαρη αναπαραγωγή της εικόνας και βελτιωμένη ευχρηστία, ειδικά κατά τη νυχτερινή οδήγηση. Το μοντέλο AVH-X2800BT διαθέτει οθόνη αφής μεγέθους 6.2″, ενώ τα μοντέλα AVH-X5800DAB, AVH-X8800BT (με πλήρως αποσπώμενη πρόσοψη) & AVH-X7800BT (1-DIN με slide-out οθόνη μερικώς αποσπώμενη) διαθέτουν μεγαλύτερη οθόνη αφής 7″.

Επενδύστε ηχητικά κάθε ταξίδι με την υπηρεσία Spotify
Η υπηρεσία Spotify δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να αναπαράγουν τραγούδια και μουσική των αγαπημένων καλλιτεχνών τους, κάθε μουσικού είδους. Τα νέα multimedia συστήματα AVH-X2800BT, AVH-X5800DAB & AVH-X7800BT της Pioneer επιτρέπουν στον χρήστη να ελέγχει εύκολα και με ασφάλεια την εφαρμογή Spotify που τρέχει στο smartphone του (iPhone ή Android), καθώς και τις λίστες αναπαραγωγής, απευθείας από την οθόνη αφής του συστήματος.

in car pioneer mixtrax

Προηγμένες Λειτουργίες Bluetooth
Τα νέα μοντέλα AVH της Pioneer (AVH-X2800BT, AVH-X5800DAB & AVH-X7800BT) επιτρέπουν ταυτόχρονη σύνδεση δύο smartphone μέσω Bluetooth. Με αυτόν τον τρόπο είναι πολύ εύκολη η σύνδεση ενός επαγγελματικού και ενός προσωπικού τηλεφώνου ή του τηλεφώνου του οδηγού και του τηλεφώνου κάποιου επιβάτη. Με απευθείας επιλογή από την οθόνη αφής, οι χρήστες μπορούν να εναλλάσσονται εύκολα μεταξύ των συσκευών ή να απαντούν σε μια εισερχόμενη κλήση από οποιαδήποτε από τις συνδεδεμένες συσκευές. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα ασύρματου streaming και αναζήτησης της μουσικής που είναι αποθηκευμένη σε ένα συνδεδεμένο τηλέφωνο μέσω Bluetooth. Επιπλέον, η ενσωματωμένη λειτουργία Sound Retriever Air (SR-Air) βελτιώνει την ποιότητα των αρχείων συμπιεσμένου ήχου που στέλνονται με streaming μέσω σύνδεσης Bluetooth.

Λειτουργία AppRadio Mode USB
Η λειτουργία AppRadio Mode USB, διαθέσιμη στα μοντέλα AVH-X2800BT, AVH-X5800DAB & AVH-X7800BT, επιτρέπει στον χρήστη να εμφανίζει και να ελέγχει εφαρμογές απευθείας από την οθόνη αφής του συστήματος AVH. Συνδέοντας απλώς ένα συμβατό τηλέφωνο iPhone ή Android με ένα καλώδιο USB, ο χρήστης μπορεί να ελέγχει διάφορες εφαρμογές εύκολα και με ασφάλεια.

Apple CarPlay (μοντέλα AVIC & AVH-X8800BT)
Η τεχνολογία CarPlay αποτελεί τον εξυπνότερο και ασφαλέστερο τρόπο χρήσης του iPhone στο αυτοκίνητο. Κατά την οδήγηση, η τεχνολογία CarPlay μεταφέρει αυτά που θέλει να κάνει ο χρήστης με το iPhone στην οθόνη αφής του συστήματος Pioneer. Για τη χρήση των δυνατοτήτων της τεχνολογίας CarPlay απαιτείται iPhone 5 (ή νεότερο μοντέλο) με iOS 7.1 (ή νεότερη έκδοση), καθώς και καλώδιο USB σε Lightning.

Android Auto (AVIC-F88DAB, AVIC-F80DAB και AVH-X8800BT)
Η ενσωμάτωση της τεχνολογίας Android Auto επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν άμεσα στο σύστημα συμβατά smartphone, με έναν τρόπο ειδικά μελετημένο για το αυτοκίνητο. Η τεχνολογία Android Auto χρησιμοποιεί ένα απλό και εύχρηστο περιβάλλον χειρισμού, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να παραμένουν συγκεντρωμένοι στον δρόμο.

Δωρεάν εφαρμογή AVICSYNC (μοντέλα AVIC)
Με τη δωρεάν εφαρμογή AVICSYNC (για iOS και Android), οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν σε υπηρεσίες που παρέχουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο βάσει της τρέχουσας τοποθεσίας, όπως οι Live HD Traffic, Parkopedia και CustomWeather.

Ανώτερη ποιότητα ήχου
Εκτός από αρχεία MP3, WMA, AAC και WAV, τα νέα μοντέλα AVH-X2800BT, AVH-X5800DAB, AVH-X7800BT & AVH-X8800BT καθώς και τα συστήματα πλοήγησης AVIC, υποστηρίζουν αρχεία υψηλής ανάλυσης FLAC (έως 24 bit/48 kHz) και χρησιμοποιούν τις εύχρηστες λειτουργίες Αυτόματης Ισοστάθμισης και Αυτόματης Χρονικής Ευθυγράμμισης της Pioneer για περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας του ήχου (απαιτείται το προαιρετικό μικρόφωνο διαμόρφωσης CZX-5497A). Αυτό επιτυγχάνεται δημιουργώντας ένα υπολογιστικό μοντέλο για την ακουστική στο εσωτερικό του οχήματος και εντοπίζοντας με ακρίβεια τη θέση κάθε μεγαφώνου των ηχείων. Κατόπιν, το σύστημα της Pioneer χρησιμοποιεί τα αποτελέσματα αυτών των υπολογισμών για να καθορίσει κατάλληλα τις παραμέτρους ήχου. Ο δυναμικός ενσωματωμένος ενισχυτής MOSFET 4 x 50 Watt έχει τη δυνατότητα να αναπαράγει όλη τη δυναμική ακόμη και των πιο απαιτητικών μουσικών κομματιών, έως την πιο αδιόρατη λεπτομέρεια.

MIXTRAX
Η μοναδική τεχνολογία MIXTRAX της Pioneer συνδυάζει τα αγαπημένα κομμάτια του χρήστη προσθέτοντας εφέ DJ. Το αποτέλεσμα δεν διαφέρει από τη μίξη ενός επαγγελματία DJ. Η τεχνολογία MIXTRAX προσφέρει επίσης εφέ φωτισμού σε συγχρονισμό με το τέμπο και το beat της μουσικής. Τέλος, την φετινή σειρά multimedia οθονών της Pioneer συμπληρώνουν τα βασικά μοντέλα AVH-280BT, AVH-180DVD καθώς και τα συστήματα mechafree MVH-AV280BT & MVH-AV180.