Το νέο Tablet ΖΤΕ Ε8ΤL, το φθηνότερο 4G Tablet της αγοράς με οθόνη 8”, φέρνει στους πελάτες του αποκλειστικά ο Γερμανός, με 89€.

Με κομψό, ποιοτικό σχεδιασμό, το ZTE E8TL 4G συνδυάζει ιδανικά φορητότητα και απολαυστική εμπειρία χρήσης, καθώς οι βολικές του διαστάσεις και το μικρό του βάρος επιτρέπουν στο χρήστη να το έχει πάντα μαζί του. Είναι εξοπλισμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,3GHz, οθόνη 8” τεχνολογίας IPS, λογισμικό Android 5.1 Lollipop και μνήμη RAM 1GB για υψηλές επιδόσεις και multitasking λειτουργίες. Το ΖΤE E8TL 4G διαθέτει, επίσης, δύο κάμερες, που επιτρέπουν στο χρήστη να αποτυπώσει υπέροχες φωτογραφίες στη στιγμή, τις οποίες μπορεί να έχει πάντα μαζί του χάρη στην εσωτερική μνήμη 8GB της συσκευής.

Παράλληλα, το ΖΤΕ Ε8ΤL υποστηρίζει 4G ταχύτητες για να μπορεί κανείς να σερφάρει στο Internet χωρίς κολλήματα όπου κι αν βρίσκεται, να κατεβάζει βίντεο, εφαρμογές και τα αγαπημένα του παιχνίδια απίστευτα γρήγορα με το προηγμένο 4G δίκτυο της COSMOTE. Το Νο1 δίκτυο στην Ελλάδα σε πληθυσμιακή κάλυψη, διαθέσιμο ήδη στο 83% του πληθυσμού της χώρας.

Το ΖΤΕ Ε8ΤL 4G διατίθεται αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ, σε λευκό-ασημί, μόνο με 89€ ή δωρεάν με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE Mobile Internet. Μπορεί κανείς να το αποκτήσει και με 8 άτοκες δόσεις των 11,13€/μήνα και να το συνδυάσει με το αξεσουάρ της επιλογής του μέσα από μια μεγάλη ποικιλία στον Γερμανό.