Η Α’ φάση των Public Moments Awards, του 1ου ανοιχτού διαγωνισμού εικόνας των καταστημάτων Public, ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή από το κοινό.

50.000 χομπίστες αλλά και επαγγελματίες της φωτογραφίας έλαβαν μέρος με περισσότερες από 65.000 φωτογραφίες και βίντεο και τώρα ζητούν την ψήφο σου για να κατακτήσουν την κορυφή. Μπες και ψήφισε τις αγαπημένες σου φωτογραφίες και βίντεο διεκδικώντας πλούσια δώρα όπως φωτογραφικές μηχανές, smartphones, drones & action cameras.

Τα Public Moments Awards προσκάλεσαν τους χομπίστες αλλά και τους επαγγελματίες της φωτογραφίας να συμμετάσχουν στο μεγαλύτερο ανοιχτό διαγωνισμό φωτογραφίας και video χρησιμοποιώντας την αγαπημένη τους συσκευή, κινητό, φωτογραφική, drone ή action camera και αποτυπώνοντας στιγμές από τις Κυριακές τους. Γιορτάζοντας την πιο ωραία και χαρούμενη μέρα της εβδομάδας, την Κυριακή, όσοι αγαπούν την φωτογραφία ή το βίντεο απαθανάτισαν υπέροχες στιγμές στη φύση, στην πόλη ή με τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Στη Β’ φάση του διαγωνισμού η οποία θα διαρκέσει έως τις 5 Ιουνίου, το κοινό καλείται να αναδείξει τους νικητές στην κατηγορία «Είναι το χόμπι μου». Μπες τώρα και ψήφισε τους αγαπημένους σου χομπίστες της φωτογραφίας ή του βίντεο σε κάθε θεματική κατηγορία (Φύση, Πόλη, Άνθρωποι) και διεκδίκησε μεγάλα δώρα από τους χορηγούς Samsung, Canon, GoPro & Parrot για να εξασκήσεις και εσύ το ταλέντο σου!

Χιλιάδες ταλέντα της φωτογραφίας και του βίντεο σε περιμένουν να τα αναδείξεις με την ψήφο σου!

Τα βήματα είναι απλά: 

  • Μπαίνεις στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα του διαγωνισμού www.publicmoments.gr
  • Κάνεις γρήγορη εγγραφή με το mail σου ή το Facebook, Instagram λογαριασμό σου
  • Ψηφίζεις τους μεγάλους νικητές των Public Moment Awards οι οποίοι θα κερδίσουν χρηματικά έπαθλα, δωροεπιταγές Public (αξίας 8.000 ευρώ) και προβολή του έργου τους στη Φωτογραφική Έκθεση που θα διοργανώσουν τα Public.
  • Μπαίνεις στην κλήρωση για να κερδίσεις κι εσύ πλούσια δώρα (φωτογραφικές μηχανές, smartphones, drones, action cameras κ.α)

Στην κατηγορία «Είμαι Επαγγελματίας», διακεκριμένοι φωτογράφοι και βιντεογράφοι θα ψηφίσουν τα καλύτερα έργα. Την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού απαρτίζουν ο Γιάννης Μπεχράκης – πολυβραβευμένος φωτογράφος του Reuters και Πρόεδρος της  κριτικής επιτροπής, η Ειρήνη Βουρλούμη – βραβευμένη φωτογράφος των New York Times, ο Τζίμι Δροσινός – φωτογράφος και κινηματογραφιστής, ο Αριστείδης Κοντογιώργης – φωτογράφος και καθηγητής φωτογραφίας, ο Θοδωρής Μάρκου – φωτογράφος και ο Γιώργος Φρέντζος – κινηματογραφιστής & ιδρυτικό μέλος του GSC.