Διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα Wind από τις 27 Μαΐου 2016 είναι τα νέα Huawei P9 & Huawei P9 lite.

Tα νέα Huawei P9 & Huawei P9 lite υποδέχεται η Wind σήμερα στα καταστήματά της. Τα επαναστατικά smartphones ξεχωρίζουν για την μεγάλη οθόνη υψηλής ευκρίνειας και τις επιδόσεις τους, όχι μόνο στην ταχύτητα του επεξεργαστή, αλλά και στην μπαταρία που εξασφαλίζει 6 ώρες ομιλίας με φόρτιση μόλις 10 λεπτών. Χαρίζουν στους χρήστες τους μοναδική εμπειρία φωτογραφίας, χάρη στους φακούς Leica που έχουν οι κάμερες. Οι εξαιρετικής ποιότητας Γερμανικοί φακοί προσδίδουν στις φωτογραφίες «υψηλή διαπερατότητα» και μια «αέρινη αίσθηση» με κορυφαία λεπτομέρεια και ζωηρά χρώματα.

Στα μοναδικά πλεονεκτήματα του Huawei P9 συγκαταλέγεται και η VIP εξυπηρέτηση, καθώς οι κάτοχοι και χρήστες των κορυφαίων smartphones θα απολαμβάνουν τρεις μήνες εγγύηση οθόνης με δωρεάν αντικατάσταση, καθώς και τρία χρόνια εγγύηση συσκευής.

Huawei-P9-lite

Η νέα αυτή σειρά προστίθεται στην ευρεία γκάμα συσκευών smartphone, που η WIND προσφέρει συνδυαστικά με προγράμματα mobile internet. Έτσι, οι συνδρομητές της απολαμβάνουν τις μεγάλες δυνατότητες του νέου δικτύου 4G. Με το Μobile Data να σημειώνει συνεχή αύξηση, η Wind επενδύει σε τεχνολογικές υποδομές νέας γενιάς, ώστε να προσφέρει εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες στη χρήση του Mobile Internet.

Χαρακτηριστικά Huawei P9

Κάμερα Μπροστά: 8MP, f2.4 και Πίσω: 12MP x 2, f2.2, Leica, BSI CMOS, dual-tone LED flash
Οθόνη Μέγεθος: 5.2″ Ανάλυση: IPS, 1920x1080px
Επεξεργαστής: HiSilicon Kirin 955 Octa-Core (4×2.5GHz, 4×1.8GHz)
Λειτουργικό Σύστημα: Android 6, EMUI 4.1
Μνήμη Εσωτερική: 32GB eMMC RAM: 3GB, Εξωτερική: microSDTM κάρτα μέχρι 128GB